„Magyarország nagy lépést tett az uniós pénzek megszerzéséért”

  • narancs.hu
  • 2022. november 11.

Külpol

Erről egy névtelen EU-s hivatalnok beszélt a Reutersnek.

Magyarország jelentős lépést tett a helyreállítási alap pénzeinek megszerzéséért azzal, hogy elfogadta az Európai Unió javaslatait az igazságügyi rendszer átalakításával kapcsolatban, közölte a Reuters-szel egy uniós hivatalnok pénteken – szúrta ki a 24.hu.

A hírügynökség szerint most véglegesítik a tárgyalásokat Orbán Viktor kormánya és az Európai Bizottság között a helyreállítási alap pénzeivel kapcsolatban.

A hivatalnok arról is beszélt, hogy a magyarok elfogadták a bizottság javaslatát az igazságügy függetlenségének javítására. Egyelőre nem fejeződtek be a tárgyalások a helyreállítási alapról, de most véglegesítik őket, és a kérdéses pontok az igazságügy függetlenségével kapcsolatosak.

Maradjanak velünk!


Mi a Magyar Narancsnál nem mondunk le az igazságról, nem mondunk le a tájékozódás és a tájékoztatás jogáról. Nem mondunk le a szórakoztatásról és a szórakozásról sem. A szeretet helyét nem engedjük át a gyűlöletnek – a Narancs ezután is a jó emberek lapja lesz. Mi pedig még többet fogunk dolgozni azért, hogy ne vesszen el végleg a magyar igazság. S közben még szórakozzunk is egy kicsit.

Ön se mondjon le ezekről! Ne mondjon le a Magyar Narancsról!

Vásárolja, olvassa, terjessze, támogassa a lapot!

Neked ajánljuk