Michelle és Barack Obama is beállt Harris mögé

  • narancs.hu
  • 2024. július 26.

Külpol

A demokraták húzóneveinél később, de azért megérkezett ez a támogatás is.

Barack Obama korábbi elnök és felesége, Michelle Obama is Kamala Harris elnökjelöltségét támogatja, és erről telefonon is értesítették Joe Bident - tették közzé a bejelentést X-en Barack Obama X-oldalán.

„Michelle és én azért hívtunk, hogy elmondjuk, hogy a lehető legnagyobb büszkeséggel támogatunk, és mindent megtegyünk, hogy megnyerd a választást, és bejuttassunk az Ovális Irodába” – mondta az Egyesült Államok korábbi elnöke Harrisnek videón. Az Obama család támogatására meglepően sokat kellett várni, és közben már az is felmerült, hogy azért, hogy az egykori first ladyt, Michelle Obamát indítsák Donald Trump ellenfeleként a novemberi elnökválasztáson.

Kamala Harris azt követően jelentkezett be az elnökjelöltségért, hogy múlt vasárnap Joe Biden hosszas mérlegelés után bejelentette, hogy nem indul újra a novemberi elnökválasztáson, maga helyett pedig eddigi alelnökét támogatja. A Demokrata Párt hivatalosan az augusztus 19. és 22. között konvención dönt arról, hogy kit indítanak elnöknek.

 

Maradjanak velünk!


Mi a Magyar Narancsnál nem mondunk le az igazságról, nem mondunk le a tájékozódás és a tájékoztatás jogáról. Nem mondunk le a szórakoztatásról és a szórakozásról sem. A szeretet helyét nem engedjük át a gyűlöletnek – a Narancs ezután is a jó emberek lapja lesz. Mi pedig még többet fogunk dolgozni azért, hogy ne vesszen el végleg a magyar igazság. S közben még szórakozzunk is egy kicsit.

Ön se mondjon le ezekről! Ne mondjon le a Magyar Narancsról!

Vásárolja, olvassa, terjessze, támogassa a lapot!

Figyelmébe ajánljuk