Tüntetők fogadták Orbánt Berlinben

  • narancs.hu
  • 2022. október 11.

Külpol

Főleg Oroszország-ellenes, valamint ukránpárti transzparensekkel tiltakoztak. 

Orbán Viktor magyar miniszterelnök hétfőn Olaf Scholz német alkancellárral találkozott Berlinben, aminek alkalmából tüntetést szervezett a Freie Ungarische Botschaft nevű szervezet – erről a Momentum német szervezete tett közzé képeket a Facebookon. A tüntetők főleg Oroszország-ellenes, valamint ukránpárti transzparensekkel tiltakoztak. 

A kormányfő egyébként a tárgyalásról azt mondta, gyümölcsöző megbeszélést folytattak, a kétórás egyeztetésen minden nehéz és kompikált témáról szót ejtettek, és „mindenki elégedett lehet” annak eredményével. Orbán – aki a magyar-német gazdasági kapcsolatokról rendezett fórumon is részt vett – azt is elmondta, Magyarország továbbra is a béke szigete lesz, az energiabiztonságnak pedig fontos része, hogy az országnak hat hónapra elegendő gáztartaléka van.

Maradjanak velünk!


Mi a Magyar Narancsnál nem mondunk le az igazságról, nem mondunk le a tájékozódás és a tájékoztatás jogáról. Nem mondunk le a szórakoztatásról és a szórakozásról sem. A szeretet helyét nem engedjük át a gyűlöletnek – a Narancs ezután is a jó emberek lapja lesz. Mi pedig még többet fogunk dolgozni azért, hogy ne vesszen el végleg a magyar igazság. S közben még szórakozzunk is egy kicsit.

Ön se mondjon le ezekről! Ne mondjon le a Magyar Narancsról!

Vásárolja, olvassa, terjessze, támogassa a lapot!

Neked ajánljuk