13 fotón szerepel a polgármester az újságban

  • narancs.hu
  • 2024. március 22.

Lokál

A budapesti Mai Belvárosból az derül ki, Szentgyörgyvölgyi Péter – vagy öccse, aki nagyon hasonlít rá – mindenütt jelen van.

Tizenhárom fotón szerepel a Mai Belváros című V. kerületi ingyenes önkormányzati lapban Szentgyörgyvölgyi Péter (Fidesz–KDNP) polgármester, nyolc fotón pedig az öccse, Szentgyörgyvölgyi Gábor (Fidesz–KDNP) önkormányzati képviselő, de olyan kép is van, amelyen mindketten láthatók, illetve van olyan oldal, ahol a polgármestert több felvétel is ábrázolja – derül ki a 444 írásából.

A portál összesítése szerint a képeken Szentgyörgyvölgyi Péter koszorúz, díjat, virágot, tortát, nemzeti zászlót ad át, nőnapi köszöntőt mond,  koncert előtt beszél a színpadon, köszönti a belvárosi romákat, és emellett egy cikket is írt.

A Mai Belváros önmagát függetlennek nevezi – a címlapon Karácsony Gergely főpolgármester épp átadja Budapest sajtódíját a lap munkatársának –, ám a 32 oldal többi fotóján is fideszes politikusok láthatók, miközben ellenzéki önkormányzati képviselőknek még a neve sem szerepel sehol. Igaz, így nem is gyalázta őket az újság. 

Maradjanak velünk!


Mi a Magyar Narancsnál nem mondunk le az igazságról, nem mondunk le a tájékozódás és a tájékoztatás jogáról. Nem mondunk le a szórakoztatásról és a szórakozásról sem. A szeretet helyét nem engedjük át a gyűlöletnek – a Narancs ezután is a jó emberek lapja lesz. Mi pedig még többet fogunk dolgozni azért, hogy ne vesszen el végleg a magyar igazság. S közben még szórakozzunk is egy kicsit.

Ön se mondjon le ezekről! Ne mondjon le a Magyar Narancsról!

Vásárolja, olvassa, terjessze, támogassa a lapot!

Figyelmébe ajánljuk