Új ruhát kapnak a BKK-ellenőrök, bárki megtervezheti

  • narancs.hu
  • 2020. augusztus 1.

Lokál

Nyílt pályázatot írt ki a BKK a formaruha megtervezésére.

Pályázatot hirdet a Budapesti Közlekedési Központ a BKK jegy- és bérletellenőri formaruhájának tervezésére - olvasható a szervezet honlapján.

A kiírás szerint a pályázaton ötleteket akarnak gyűjteni, a pályázóknak kreatív tervet kell beküldeniük

a jegy- és bérletellenőrök nyári formaruhájára, télikabátjára és mellényére.

A kiírás szerint a nyári formaruha esetében egy kétrészes jól szellőző szett terveit várják a tervezőktől (világos ingszerű ruha és hosszúnadrág vagy nőknek szoknya), a télikabát legyen könnyen tisztítható, vízlepergető, fényvisszaverő jelzésekkel ellátott és kivehető bélésű, a mellényt pedig a tavaszi és őszi időjárásre kell tervezni.

Az elvárt stílus: "fiatalos, trendi, sportosan elegáns", és mindenképp szerepeljen a ruhákon a BKK-lila. A terveknek illeszkedniük kell a BKK Zrt. arculatához, a pályaművek semmilyen módon nem sérthetik a vállalat tevékenységét, de fontos, hogy funkcionálisak legyenek, praktikus, kényelmes és kellemesen hordható öltözékek, amelyek esztétikai szempontból is megfelelnek.

A zsűri által a legjobbnak ítélt pályamű készítője félmillió forint jutalmat kap, míg a második helyezett 250 ezret, a harmadik 100 ezret. Határidő augusztus 31., további részletek itt!

Figyelmébe ajánljuk

Mit jelent számunkra az új uniós médiatörvény?

  • Polyák Gábor
Március 13-án az Európai Parlament is rábólintott, és így uniós jogszabállyá lett az európai mé­dia­szabadságról szóló törvény. A rendelet végleges szövegét hamarosan ki is hirdetik az európai közlönyben. Mit jelent ez az új szabályozás a magyarországi sajtóviszonyokra, és mit az európaiakra nézve?