Elhalasztják az Emmy-gálát

  • narancs.hu
  • 2023. július 28.

Mikrofilm

Sztrájkolnak a színészek és a forgatókönyvírók, így viszont nem lehet díjátadót tartani. 

Elhalasztják a forgatókönyvírók és színészek sztrájkja miatt az Emmy-gálát, ugyanis a szakszervezetek tagjai nem dolgozhatnak és nem vállalhatnak reklámtevékenységet, így a díjátadókon sem jelenhetnek meg – írja a BBC

A 2023-as díjátadó időpontja még nem ismert, ugyanis a szervezők meg akarják várni, amíg a tévétársaságokkal megállapodásra jutnak. Az Emmy a legrangosabb amerikai televíziós elismeris, az idei jelöltek között van az Utódlás, a The Last of Us, a Fehér lótusz és Ted Lasso is. 

 
Bryan Cranston amerikai színész (k) felszólal a hollywoodi művészeket és újságírókat tömörítő SAG-AFTRA szakszervezet tüntetésén a New York-i Times Square-en 2023. július 25-én. A színészek két hete csatlakoztak a magasabb honoráriumokat követelő Amerikai Forgatókönyvírók Céhének sztrájkjához.
Fotó: MTI/EPA/Sarah Yenesel
 

A díjátadó szeptember 18-án lett volna, az elmúlt 20 évben nem halasztották el, utoljára 2001. szeptember 11-ei terrortámadás miatt történt ilyen. 

A sztrájkról szóló cikkeinket alább olvashatják. 

Maradjanak velünk!


Mi a Magyar Narancsnál nem mondunk le az igazságról, nem mondunk le a tájékozódás és a tájékoztatás jogáról. Nem mondunk le a szórakoztatásról és a szórakozásról sem. A szeretet helyét nem engedjük át a gyűlöletnek – a Narancs ezután is a jó emberek lapja lesz. Mi pedig még többet fogunk dolgozni azért, hogy ne vesszen el végleg a magyar igazság. S közben még szórakozzunk is egy kicsit.

Ön se mondjon le ezekről! Ne mondjon le a Magyar Narancsról!

Vásárolja, olvassa, terjessze, támogassa a lapot!

Figyelmébe ajánljuk

Az állatkert igazgatója nem fogadja el, hogy a vegánok szerint az intézmény kizsákmányolja az állatokat

Pénteken tartották az Állatkertek Éjszakáját, amivel egyidőben vegán aktivisták demonstráltak a fővárosi állatkert előtt. Egy évvel korábban is hasonló megmozdulás történt, ami mély nyomokat hagyott az intézmény igazgatójában. Az aktivisták szerint az állatkertek a fajmegőrzéssel védekeznek, valójában szórakoztatóipari egységeket működtetnek.