Elhunyt Sir Michael Gambon, az Albus Dumbledore-t alakító brit színész

  • narancs.hu
  • 2023. szeptember 28.

Mikrofilm

60 éves pályafutása során a legnagyobb népszerűséget a Harry Potter filmekben játszott szerepéért szerezte. 

82 éves korában elhunyt Sir Michael Gambon brit színész – írja a Daily Mail. A család közleménye szerint a színész békésen hunyt el. 

 
 
Michael Gambon brit színész Az ükhadsereg (Dad’s Army) című vígjátéka bemutatóján a londoni Odeon Leicester Square moziban 2016. január 26-án
Fotó: MTI/EPA/Andy Rain

60 éves pályafutása során számos filmben szerepelt, a legnagyobb népszerűséget a Harry Potter filmekben szerezte magának, miután a 2002-ben elhunyt Richard Harris után ő játszotta el Albus Dumbledore karakterét. 

Maradjanak velünk!


Mi a Magyar Narancsnál nem mondunk le az igazságról, nem mondunk le a tájékozódás és a tájékoztatás jogáról. Nem mondunk le a szórakoztatásról és a szórakozásról sem. A szeretet helyét nem engedjük át a gyűlöletnek – a Narancs ezután is a jó emberek lapja lesz. Mi pedig még többet fogunk dolgozni azért, hogy ne vesszen el végleg a magyar igazság. S közben még szórakozzunk is egy kicsit.

Ön se mondjon le ezekről! Ne mondjon le a Magyar Narancsról!

Vásárolja, olvassa, terjessze, támogassa a lapot!

Figyelmébe ajánljuk

Szabadon engedték Ilaria Salist

  • narancs.hu

Hazamehet Ilaria Salis, akit azért tartóztattak le és helyeztek előzetes letartóztatásba, mert a vád szerint utcai támadásokban vett részt Budapesten.

Sok a Vitézy és sok a bizonytalanság

  • narancs.hu

Öt órakor derül ki, hány érvényes szavazat lett érvénytelennek nyilvánítva a június 9-ei főpolgármester-választáson, ám ez sem ad majd feltétlenül megnyugtató eredményt.