Robert Downey Jr. visszatér a Marvelhez – de nem Vasember szerepében

  • narancs.hu
  • 2024. július 28.

Mikrofilm

Nagy meglepetést okozott a bejelentés, legközelebb főgonoszként találkozhatunk vele. 

Robert Downey Jr. visszatér a Marvel Moziverzumba, de nem Vasember szerepében, ugyanis a karakter meghalt. Downey ezúttal Doctor Doomot fogja alakítani az Avengers: Doomsday című filmben, vagyis ő lesz a főgonosz – írja a Variety. A filmet Joe és Anthony Russo rendezi, akik korábban már dolgoztak a Marvelnek.

A színész korábban beszélt arról interjúkban, hogy nyitott a visszatérésre, de a rajongók arra számítottak, valahogyan visszahozzák őt Vasember/Tony Stark szerepébe. Éppen ezért hatalmas sokként érte őket, hogy Victor von Doom szerepében tér vissza, melyről a San Diego-i Comic-Conon tájékoztatták őket. A rendezvényen Downey is megjelent. 

 
Robert Downey Jr. amerikai színész az észak-amerikai film- és televíziós kritikusok díjainak (Critics' Choice Awards) 29. átadási ünnepségén a kaliforniai Santa Monicában 2024. január 14-én.
Fotó: MTI/EPA/Allison Dinner
 

Vasember szerepében először 2008-ban tűnt fel, a film a Marvel Studios elnöke, Kevin Feige által kitalált moziverzum első része volt. Ezeket további filmek követték, amíg az Avengers: Endgame című filmben Vasember meghalt. Feige ezzel kapcsolatban azt mondta, megőrzik a pillanatot, nem nyúlnak hozzá többé. „Mind nagyon keményen dolgoztunk hosszú éveken át, hogy eljussunk odáig, és soha nem szeretnénk ezt bármilyen varázslatos módon visszacsinálni”.

Robert Downey Jr. 2024-ben az Oppenheimerben nyújtott alakításáért Oscar-díjat kapott. 

 

 

 

Maradjanak velünk!


Mi a Magyar Narancsnál nem mondunk le az igazságról, nem mondunk le a tájékozódás és a tájékoztatás jogáról. Nem mondunk le a szórakoztatásról és a szórakozásról sem. A szeretet helyét nem engedjük át a gyűlöletnek – a Narancs ezután is a jó emberek lapja lesz. Mi pedig még többet fogunk dolgozni azért, hogy ne vesszen el végleg a magyar igazság. S közben még szórakozzunk is egy kicsit.

Ön se mondjon le ezekről! Ne mondjon le a Magyar Narancsról!

Vásárolja, olvassa, terjessze, támogassa a lapot!

Figyelmébe ajánljuk