Új Harry Potter-könyvvel jelentkezik J.K. Rowling, Magyarországon is kapható lesz

  • narancs.hu
  • 2023. március 3.

Sorköz

Idén érkezik!

Bár a Harry Potter és Voldemort Nagyúr hét éven át tartó párharcát bemutató könyvsorozat 2007-ben véget ért az utolsó regénnyel, az utolérhetetlen sikerű varázsvilág évről évre bővül, legyen szó filmekről, színdarabról vagy éppen videójátékról. A rajongók legnagyobb örömére idén ősszel egy újabb könyv érkezik, a világ számos országában egyszerre debütál majd a Varázsalmanach – írja közleményében az Animus Kiadó. 

J. K. Rowling könyvsorozatának sikere páratlan, már több mint 600 millió eladott példánynál tart a hét regény szerte a világban. Az első kiadások óta számos díszkötéses verzió is napvilágot látott, sőt, a regények illusztrált példányai is megvásárolhatók – jenleg az első öt rész, a hatodikkal jelenleg is dolgozik az illusztrátor.

Az idén érkező Varázsalmanach viszont minden eddigi kiadványt felülmúl látványvilágban: a kétszáz oldalas enciklopédia minden oldala illusztrált, hét grafikus művész rajzai teszik lélegzetelállítóvá az olvasmányélményt, Magyarországon az Animus Könyvek gondozásában jelenik meg.

 
A könyv borítója
Forrás: Animus Kiadó
 

A Varázsalmanach, avagy az első hivatalos mágia kézikönyv külön fejezetet és egy-egy saját oldalt szentel a Harry Potter-regénysorozat legfontosabb és legkedveltebb szereplőinek, bemutatja a legizgalmasabb helyszíneket vagy éppen a varázslókarácsony hagyományait. A könyv névsorok, listák, térképek és mindenféle mágiával kapcsolatos dolog legteljesebb gyűjteménye: Hagrid veszélyes háziállataitól a varázslótörténet híres alakjain át egészen a pálcamágiáig.

„Sok mindent láttunk már a Harry Potter kiadványok kínálatában, úgyhogy bátran állítjuk, hogy ez az almanach igazán nagy élmény lesz mindenkinek, aki szereti ezt a világot. Hihetetlenül részletgazdag, tele információval, egy igazi Harry Potter-kincsesláda. Persze pont ezért őrült nagy munka, és valószínűleg éppen most egyszerre dolgozik rajta sok-sok fordító és szerkesztő kolléga az egész világon. Nagyon várjuk, remek karácsonyi ajándéknak ígérkezik”mondta el az ősszel érkező Varászalmanach kapcsán Fekete Judit, a Central Kiadói Csoport marketing vezetője.

Maradjanak velünk!


Mi a Magyar Narancsnál nem mondunk le az igazságról, nem mondunk le a tájékozódás és a tájékoztatás jogáról. Nem mondunk le a szórakoztatásról és a szórakozásról sem. A szeretet helyét nem engedjük át a gyűlöletnek – a Narancs ezután is a jó emberek lapja lesz. Mi pedig még többet fogunk dolgozni azért, hogy ne vesszen el végleg a magyar igazság. S közben még szórakozzunk is egy kicsit.

Ön se mondjon le ezekről! Ne mondjon le a Magyar Narancsról!

Vásárolja, olvassa, terjessze, támogassa a lapot!

Figyelmébe ajánljuk