Orbán papa nem hiába adott pénzt a Honvédnak, jól elverték Viktor csapatát

  • narancs.hu
  • 2017. augusztus 6.

Sport

De a felcsútiak akkor sem játszanak rosszul, ha rommá verik őket.

„Érdekes játék ez a labdarúgás, azt gondolom” – így kezdte értékelőjét Pintér Attila, a Puskás Ferenc Labdarúgó Akadémia edzője, miután csapatát elkaszálta kettő nullra a Honvéd, és ezzel egy ponttal a béka segge alá kerültek az NBI-ben.

Élni kell a lehetőségekkel

2017. 08. 05. Felcsút

Pintér úgy véli, hogy semmit nem róhat fel csapatának, hiszen azok remekül játszottak, sőt jobban is mint a Honvéd, ettől függetlenül lazán bekaptak két gólt. A Puskás Akadémia Facebook-oldalán viszont sokkal visszafogottabb módon értékelték a meccset: „Nem bírt Pintér Attila csapata a tavalyi szezon bajnokával, a Budapest Honvéddal. A vendégek Davide Lanzafame és Eppel Márton góljával 0-2-re győztek a Pancho Arénában.A mieink csak helyzetekig jutottak, amiket nem sikerült gólra váltaniuk a 90 perc során.Szurkolóinknak köszönjük a biztatást, első győzelmünk sajnos továbbra is várat magára az idei szezonban.”

Jól mondta Pintér, érdekes játék ez a labdarúgás, főleg Magyarországon, s ennek fényében azt is hozzátehette volna, hogy még a (köz)pénz sem minden.

Neked ajánljuk