Nemzeti Sport: Leisztinger Tamás vásárolhatja meg a Honvédot

  • narancs.hu
  • 2024. április 27.

Sport

Már az „elvi megállapodás” is megszületett.

„Igen, meg tudom erősíteni, hogy előrelépés történt a tárgyalásokban és megszületett az elvi megállapodás” – nyilatkozta a Nemzeti Sportnak Bozó Zoltán, a Honvéd jelenlegi tulajdonosa, hozzátéve, „a részletek tisztázására, a szerződés aláírására néhány héten belül kerülhet sor”.

Mindez azt jelenti, hogy a Honvéd a 2024–2025-ös idényt már új tulajdonossal kezdheti meg, és bár Bozó Zoltán nem említett nevet,

a lap úgy tudja, hogy Leisztinger Tamás cégcsoportja vásárolja meg a klubot.

A hírrel kapcsolatban a hvg.hu emlékeztetett: Bozó Zoltán, akinek a cége a déli határnál építette a kerítést, 2019-ben vásárolta meg a Honvéd FC Kft.-t. A 2017-ben még magyar bajnok csapat ezek után látványos mélyrepülésbe kezdett: jelenleg épp a másodosztály nyolcadik helyén áll, a tulajdonos ellen – aki egyébként Szentes fideszes polgármesterjelöltje – pedig tüntetést is szerveztek a szurkolók.

Maradjanak velünk!


Mi a Magyar Narancsnál nem mondunk le az igazságról, nem mondunk le a tájékozódás és a tájékoztatás jogáról. Nem mondunk le a szórakoztatásról és a szórakozásról sem. A szeretet helyét nem engedjük át a gyűlöletnek – a Narancs ezután is a jó emberek lapja lesz. Mi pedig még többet fogunk dolgozni azért, hogy ne vesszen el végleg a magyar igazság. S közben még szórakozzunk is egy kicsit.

Ön se mondjon le ezekről! Ne mondjon le a Magyar Narancsról!

Vásárolja, olvassa, terjessze, támogassa a lapot!

Figyelmébe ajánljuk