Választások előtti utolsó napon ismét utcára vonulnak Gulyás Marciék

  • narancs.hu
  • 2018. április 1.

Választás 2018

Szavazásra buzdítanak.

Kormányváltó Karnevál címmel szervez ismét tömegdemonstrációt a Gulyás Márton vezette Közös Ország Mozgalom és a Nem maradunk csendben nevű Facebook-csoport. Ez lesz a választások előtti utolsó nagy megmozdulás, amellyel a szervezők szeretnék aktivizálni, szavazásra buzdítani a magyar állampolgárokat.

2018. április 8-án bárki tehet a NER lebontásáért, hiszen ezen a napon azért szavazhatunk, hogy egy jobb hely legyen Magyarország. Mert mi, a szavazatunkkal jobbá tehetjük. Ezért mi biztosan elmegyünk szavazni, de előtte még április 7-én utoljára az utcára vonulunk, hogy még egyszer, hangosan buzdítsunk mindenkit a szavazásra – írják közleményükben.

Egy évvel ezelőtt Gulyás Márton a Nem maradunk csendben tüntetésén jelentette be a Közös Ország Mozgalom megalakulását. Azóta több száz elkötelezett aktivista dolgozik egy igazságosabb, méltányosabb és demokratikusabb rendszer létrejöttéért.

Az elmúlt években sokan, sokféle módon tiltakoztak a kormány igazságtalan, kizsákmányoló, korrupt intézkedései ellen. Most pedig itt az ideje, hogy el is zavarjuk őket! Kormányváltást akarunk!

Legyen holnap! Szavazz! – szól a Facebookon közzétett felhívásuk:

Szavazz a rendszer ellen ami:

– vegzálja a civileket

– tönkreteszi az egészségügyet

– szétveri az oktatást

– kizsákmányolja és elnyomja a szegényeket

– leuralja a nyilvánosságot

– gyűlöletet kelt és megfélemlít

– és megtorlással fenyeget

A demonstráció április 7-én 17 órakor indul a Városligetből, részletes infókkal és pontos útvonallal hamarosan jelentkeznek a szervezők.

Kormányváltó Karnevál – Legyen holnap! Szavazz!

null

Figyelmébe ajánljuk