Csobánka független képviselője a közösségi házban szervezett aláírásgyűjtést a fideszes képviselőjelöltnek

  • narancs.hu
  • 2022. február 13.

Választás 2022

Többen is azt kérték számon Gulcsik Vilmoson, függetlenként képviselőként, miért szervez aláírásokat a fideszes jelöltnek.

Gulcsik Vilmos, Csobánka független önkormányzati képviselője, bár 2019-ben nem kapott elég szavazatot az önkormányzati választáson, hogy bekerüljön a testületbe, szerencséjére az egyik képviselőből alpolgármester lett, így végül Gulcsiknak is lett helye. 

A képviselő a február 12-én kezdődött országgyűlési választás kampányában máris kivette a részét, szombatra ugyanis mindekit szeretettel várt a Baross Péter Közösségi Tér és Könyvtárba, hogy aláírassa a helyi fideszes képviselőjelölt íveit.

"Kedves Képviselő Úr! Mint független jelöltként megválasztott önkormányzati képviselőtől kérdezem, hogy a többi jelölt ajánlásait hol lehet leadni a faluban?"

– tette fel a kérdést az azóta már elérhetetlenné vált Facebook bejegyzés alatt az egyik kommentelő, nem egyedül furcsállotta a felhívást, többen is azt kérték számon Gulcsikon, hogy ha függetlenként indult, miért szervez ilyen elánnal aláírásokat egy fideszes jelöltnek.

(Facebook/Gulcsik Vilmos)

Kedves Olvasónk!

Elindult hírlevelünk, ha szeretné, hogy önnek is elküldjük heti ajánlónkat, kattintson ide a feliratkozásért!

A Magyar Narancs független, szabad politikai és kulturális hetilap.

Jöjjön el mindennap: fontos napi híreink ingyenesen hozzáférhetők! De a nyomtatott Narancs is zsákszám tartalmaz fontos, remek cikkeket, s ezek digitálisan is előfizethetők itt.

Fizessen elő, vagy támogassa a független sajtót! Olvassa a Magyar Narancsot!

Figyelmébe ajánljuk