Ronaldinho is Gattyánék mozgalmának kampányol

  • narancs.hu
  • 2022. február 12.

Választás 2022

De azért Viktort is világszerte tisztelt sportvezetőnek nevezi.

Gattyán György Megoldás Mozgalmát támogató videóüzenetet küldött Ronaldinho Gaúcho brazil futballista, a felvételre a HVG  csodálkozott rá a mozgalom Facebook-oldalán.

Az aranylabdás világválogatott sportoló Gyurinak és Huszár Viktornak, a Megoldás Mozgalom alelnökének üzent, világszerte példaképnek számító sportvezetőknek nevezi őket. Arra kéri a választópolgárokat, hogy Gattyán György mozgalmát támogassák, mert szerinte is „változásra van szükség Magyarországon!”

A HVG emlékeztet, magyar futballsztár is felbukkant már Gattyán mozgalma mellett: Détári Lajos.

Gattyán és Ronaldinho ismeretsége a 2014-ben bemutatott új sportágnak, a teqballnak köszönhető, amelyet Gattyán György Huszárral és Borsányi Gáborral közösen menedzselt; ezt egy speciális asztalon futball-labda segítségével játsszák. A Nemzetközi Teqball Szövetséget tavalyelőtt felvették a Global Association of International Sports Federations tagjai közé. A teqball egyik nagykövete Ronaldinho. Két évvel ezelőtt a teqball-világbajnokságnak ő volt a díszvendége.

A pályán utánozhatatlan volt, ez kétségtelen:

Kedves Olvasónk!

Elindult hírlevelünk, ha szeretné, hogy önnek is elküldjük heti ajánlónkat, kattintson ide a feliratkozásért!

A Magyar Narancs független, szabad politikai és kulturális hetilap.

Jöjjön el mindennap: fontos napi híreink ingyenesen hozzáférhetők! De a nyomtatott Narancs is zsákszám tartalmaz fontos, remek cikkeket, s ezek digitálisan is előfizethetők itt.

Fizessen elő, vagy támogassa a független sajtót! Olvassa a Magyar Narancsot!

 

 

Figyelmébe ajánljuk