„Elmebeteg ez az Echo Tv, komolyan”

  • narancs.hu
  • 2017. június 17.

Villámnarancs

Szabó Tímea alaposan kiosztotta Mészáros Lőrinc propagandatévéjét.

A Párbeszéd által 2014-ben létrehozott Megújuló Magyarországért Alapítványról is forgatott az Echo Tv Informátor című műsorának a stábja, pontosabban azt próbálta sulykolni Mészáros Lőrinc csatornája, hogy a szervezet Soros György pénzéből kiképzéseket, „polgári engedetlenségi tanfolyamokat tart” ellenzéki aktivistáknak. A Párbeszéd társelnökét a parlamentben is faggatták a televízió munkatársai, Szabó Tímea közölte: „Semmiféle kiképzőtábor nem működik, ez az önök agyában működik csak.” Majd miután a riporter továbbra is azt szajkózta, hogy szerinte aktivistákat képeznek ki, az országgyűlési képviselő visszafordult, és azt mondta:

„Elmebeteg ez az Echo Tv, komolyan.”

Hogy lehet-e elmebetegségnek nevezni azt, amikor az Echo Tv szándékosan még kezet sem fog a valósággal, és a féktelen sorosozás közben gigantikus baromságokat szajkózik, nem tudjuk, mindenesetre az Informátor pénteki, késő esti adása szerint ismét sikerült „kideríteniük”, hogy „Soros emberei” kormánybuktató kiképzéseket tartanak, miközben az amerikai milliárdos már nagyon dühös, mert csak tolja a pénzt a magyar ellenzékbe, de még mindig nem sikerült eltakarítani Orbánt.

Figyelmébe ajánljuk

A pénztelenség segíthet a Homokhátságon

Lényegében elkaszálta a kormány a Homokhátság, pontosabban a Duna-Tisza-köze vízpótlási projektjeit. Egy határozatban a leghátulra sorolták a beruházást, így aligha lesz esély arra, hogy megvalósuljon. Elsőre rossz hírnek tűnik ez, valójában ennél jobb nem is történhetett volna a térséggel.