Gyurcsány az új Goebbels, és ilyen az új Gulyáskommunizmus

  • 2015. október 4.

Villámnarancs

Betyársereg, 64 Vármegye lordjai, netán a Munkáspárt? Ne vicceljünk már, amikor itt van nekünk Sátán Feri. Tőle örökké félünk…

Valójában „a magyar közélet legszélsőségesebb, frakcióval sem rendelkező törpepártja”, a Demokratikus Koalíció (DK) folytat goebbelsi propagandát már hosszabb ideje – mondta tegnap Gulyás Gergely, az Országgyűlés fideszes alelnöke az MTI-nek, amivel sikerült olyan paranoid tüneteket produkálnia, hogy arra már nem is tudunk mit mondani. Ezért inkább át is adnánk a szót Giró-Szász Andrásnak, aki csütörtöki búcsúzásakor ezt mondta Gulyásról: „A tapasztalatlanság és a tudáshiány az együtt siralmas, főleg akkor, hogyha az átlátóképesség hiányával párosul.” Ő csak tudja.

Amúgy Gulyás kirohanását Kerék-Bárczy Szabolcs közleménye váltotta ki, amelyben a DK elnökségi tagja a Miniszterelnöki Kabinetirodát Európa második propagandaminisztériumának nevezi. De minek nevezte volna, ha egyszer maga Lázár János jelentette ki, épp Giró-Szász leköszönése alkalmából, hogy „egy propagandáért felelős minisztérium bemutathatja, hogy jobban tudja csinálni a kormányzati tájékoztatást, mint az András”.

Figyelmébe ajánljuk