Habony és Vajna zsákutcába juttatták a nemzeti együttműködést

  • narancs.hu
  • 2015. március 31.

Villámnarancs

Mielőtt visszaküldenénk őket az amatőr színjátszó körbe, egy pillanatra se feledjük, hogy kik is ezek a csávók.

Vasárnap Habony Árpád és Andy Vajna – a biztonsági öv használatának mellőzésével – a Fő utcában krúzolt egy nagy fekete autóval. Mindez feltűnt az ügyészség előtt ácsorgó újságíróknak, akik Tarsoly Csaba előzetes letartóztatásának hírére vártak.

Ha már így alakult, lett volna pár kérdésük, ám a sofőr, vagyis Habony a kérdésre csak kérdéssel válaszolt – Te meg ki vagy? –, majd a záróvonalon áthajtva kikötött egy zsákutcában, végül egy bravúros Y kanyarral elmenekült.

Az esetről a hvg.hu jóvoltából videó készült, Veres Viktor, a Népszabadság fotósa pedig megörökítette a vasárnapi autósokat. Ezt a képet most mi is közöljük:

false

 

Fotó: Veres Viktor/Népszabadság

 

Mert ez a kép mindennél többet elmond a nemzeti együttműködés jelenlegi állásáról. Két sunyi figurát láthatunk, akik leginkább egy ócska gengszterfilm piti bűnözőit alakítják – tehetség nélkül. Ám mielőtt visszaküldenénk őket az amatőr színjátszó körbe, egy pillanatra se feledjük, hogy kik is ezek a csávók. A miniszterelnök csókosai, az érinthetetlenek, akik úgy gondolják, hogy nekik mindent szabad.

Nos, elnézve gyáva megfutamodásukat, úgy tűnik, már nem sokáig.

Hiszen a kép alapján egyértelmű: ezek sokkal jobban félnek tőlünk, mint mi tőlük.

Figyelmébe ajánljuk