Jön-jön-jön Orbánék felvilágosító könyve a keresztényüldözésről - potom 6,8 millióért

  • narancs.hu
  • 2019. február 14.

Villámnarancs

A Közszolgálati Egyetemtől rendelték meg, rejtély, mi lesz benne.

A hvg.hu szerette volna megtudni, mégis mi olvasható abban a  "Budapest-jelentés a keresztényüldözésről - 2018" című könyvben, amelyet a Miniszterelnökség a Nemzeti Közszolgálati Egyetemtől rendelt meg, egészen pontosan 6 782 250 adófizetői forintért. Jó hír, hogy az árban az alighanem nagyívű, a "keresztényüldözés jelenségeiről, tendenciáiról szóló" mű angol fordítása is benne van.

Évnyitó a Közszolgálatin

Évnyitó a Közszolgálatin

Fotó: MTI -

A hvg.hu-nak annyit sikerült megtudnia, hogy a művet, mely mindenki számára ingyen és bérmentve elérhető lesz, ha majd megjelenik,  a Nemzeti Közszolgálati Egyetem egyik tudományos főmunkatársa alkotta meg és maga fordította angolra is, s tette mindezt egy vállalkozói szerződés keretében. Arról azonban az egyetem mélyen hallgat, mégis mit fed a talányos Budapest-jelentés a címben, s mivel a címet és a művet is a Miniszterelnökség rendelte meg, az egyetem hozzájuk irányította a hvg.hu-t.

Neked ajánljuk

Vádat emeltek Donald Trump ellen

  • narancs.hu

A volt amerikai elnök ellen hallgatási pénz fizetésének ügyében emelt vádat a New York-i kerületi ügyész. Trump várhatóan kedden áll bíróság elé.