Németh Szilárd idegbajt fog kapni: nagyon betalálhatnak nála a „kártékony kommunisták”

  • narancs.hu
  • 2017. május 30.

Villámnarancs

Talán nem kellett volna a saját lakására bejegyzett magánalapítványnak odalökni kétmilliárd forintot.

Pénteken a csepeli képviselő-testület fideszes többsége megszavazta, hogy a Németh Szilárd által alapított és a rezsibiztos lakhelyére bejegyzett magánalapítvány építtethet kétmilliárd forint állami pénzen sportcsarnokot a birkózóknak. Rejtély, hogy a pénzt miért nem a birkózószövetség kapja – ennek a vezetője is Németh Szilárd –, és miként is lett a kezdeti ötszázmilliós támogatásból kétmilliárd, mindenesetre a Fidesz fenegyereke annyira felhúzta magát, hogy Facebook-oldalán őrjöngött egy nagyot, vagyis megosztott egy idézetet, amely szerint a kommunistáknál nincs „kártékonyabb és veszélyesebb” embertípus a világon.

Hogy Szél Bernadettet minek nevezi majd, arra még tippelni sem mernénk, mindenesetre főhet a feje a rezsibiztosnak, hiszen a birkózócsarnokon kívül máshol is két vállra fektethetik, miután az LMP társelnöke hétfő este bejelentette Facebook-oldalán, hogy feljelentést tesznek a csarnok és a támogatás ügyében. Ki tudja, lehet, hogy mégse kommunistázza le Szélt Németh Szilárd, helyette elküldi szülni.

Ezt nézzék meg, gyönyörű: Szél Bernadett keményen kiosztja Németh Szilárdot

„Ceaușescui mélységeket képvisel." Ma megint vitanap volt a parlamentben (csodálatos látványt nyújtottak az üres széksorok), ahol az LMP társelnöke reagált a kormány bejelentésére, miszerint növelni szeretnék a születendő gyerekek számát. Németh Szilárd a hozzá méltó stílusban ezt úgy fogalmazta meg egy múlt heti lakossági fórumon: „Aki teleszüli a világot, azé a világ!"

Figyelmébe ajánljuk