Rogán Antal minden bizonnyal az ország leggyávább fideszes politikusa

szerző
narancs.hu
publikálva
2017. nov. 04., 17:45
kommentek
4
Twitter megosztások száma
Google +1
Egyéb megosztás

Menekül a bukástól.

Sokkal többnek tűnik szimpla pletykánál, hogy Rogán Antal nem indul egyéniben az V. kerületet is magában foglaló választókerületben. A hvg.hu megkereste a miniszter által vezetett Miniszterelnöki Kabinetirodát, de eddig még nem kaptak választ arra a kérdésükre, hogy Rogán vállalja-e a megmérettetést. Azonban a kormányközeli Magyar Idők már októberben arról írt, hogy a politikus tényleg nem indul egyéniben, mert a kormányfő kampányát irányítja.

Elég nehéz elhinni, hogy a botrányai miatt totálisan hiteltelenné vált Rogán Antalt azért nem vetné be a Fidesz, mert a miniszternek sok a dolga. Ha ez így lenne, akkor Lázár János, Seszták Miklós vagy éppen Varga Mihály is búcsút inthetne szertett választókerületének. Sokkal inkább az állhat a háttérben – ahogy erre a hvg.hu is felhívja a figyelmet –, hogy Rogán mára az egyik legnépszerűtlenebb fideszes politikus lett. Ehhez egyebek közt hozzájárulhattak az V. kerület ingatlanmutyijai vagy Rogánék látványos urizálása, így nem meglepő, hogy a közelmúltban volt olyan mérés, amely szerint még Gyurcsány Ferenc is népszerűbb Rogán Antalnál.

Ha Rogán Antal egyéniben indulna – és az ellenzéknek valamilyen csoda folytán sikerül megegyeznie, hogy mégsem indítanak egymás ellen erős jelölteket –, komoly esélye lenne a bukásra. Ezt sem ő, sem a Fidesz nem vállalná be, így a miniszter Orbán Viktor szoknyája pantallója mögé bújik, megy a listára, és onnan majd a parlamentbe. Hol marad a szabadságharcos virtus? Vagy harcolni csak Brüsszel és a nem is létező „Soros-terv” ellen van kedve?

Bezárult kör - Rogán Antal pályája miniszterségéig

A legfrissebb magyar miniszter eddigi pályafutása alatt többször tett kísérletet szuverén politikai személyiségének fölépítésére. Törekvésének kudarcát mi sem bizonyítja jobban, mint új kormányzati pozíciója.

szerző
narancs.hu
publikálva
2017. nov. 04., 17:45
kommentek
4
Twitter megosztások száma
Google +1
Egyéb megosztás
Megosztás
Ezt már olvasta?

Kommentek

Rendezés:
 1. 4
  alterego56
  2017. november 05., 19:36
  Képtelen vagyok felfogni hogy egy bevándorló vidéki suttyó paraszt hogy lehetett 8 évig Budapest szívének polgármestere. Nem bennszülött kellett volna ebbe a pozícióba aki ismeri a kerületet minden gondjával bajával, és vele együtt lélegzik ? Ki a jó franc választotta meg ezt a gazembert? Az is felfoghatatlan hogy a nyolcszáz eladott belvárosi ingatlan ellenére 15 milliárd forinttal nőtt a kerület adóssága áldásos tevékenysége következményeként és még mindig szabadlábon van.
 2. 3
  Világos
  2017. november 05., 14:15
  Nem indul. mégis ott lesz. Fogadjunk..
  A lopott pénzek nem választanak el senkit. Flóritól a dinnyekostolásig.
  Várkert bazártól, Tokajig. Felcsuttól-Alcsutig.
 3. 2
  szegedi789
  2017. november 04., szombat 20:56
  Én vagyok a híres Arogánantal, / A nevem is csak Arogánantal.........
 4. 1
  szegedi789
  2017. november 04., szombat 20:54
  OV már nem fideszes ?

Komment írásához vagy regisztrálj

Adatlap

Villámnarancs

Belecsapunk.

Villámnarancs
Szerző adatlapja
Összes blog Itt

Blog

még több cikk