40 milliárdot csoportosított át a kormány az éjszaka

  • narancs.hu
  • 2023. március 23.

Belpol

A külügy járt a legjobban. 

A rendkívüli kormányzati intézkedésekből 29,7 milliárd, a maradványelszámolási alapból 6,1 milliárd, míg az állami beruházásokból 4,2 milliárd forintot vont a kormányzat – írja az Mfor a Magyar Közlöny nyomán. 

Az átcsoportosításokból az Országos Kórházi Főigazgatóság 869 millió, a Vízügyi Főigazgatóság 3,8 milliárd, az Országos Polgárőr Szövetség 100 millió, míg a romák társadalmi felzárkózást segítő programok 1,3 milliárd forintot kapott.

A külügyi fejlesztési és kutatási programokra összesen 15 milliárd, ipari parkokra pedig 12,5 milliárd forintot juttatnak. A Bethlen Gábor Alap csaknem félmilliárd forintot kap a működésére. Az Építési és Közlekedési Minisztérium markát 4,2 milliárd forint üti, amit közúti fejlesztésekre kell fordítania, számolt be az Mfor. 

Maradjanak velünk!


Mi a Magyar Narancsnál nem mondunk le az igazságról, nem mondunk le a tájékozódás és a tájékoztatás jogáról. Nem mondunk le a szórakoztatásról és a szórakozásról sem. A szeretet helyét nem engedjük át a gyűlöletnek – a Narancs ezután is a jó emberek lapja lesz. Mi pedig még többet fogunk dolgozni azért, hogy ne vesszen el végleg a magyar igazság. S közben még szórakozzunk is egy kicsit.

Ön se mondjon le ezekről! Ne mondjon le a Magyar Narancsról!

Vásárolja, olvassa, terjessze, támogassa a lapot!

Figyelmébe ajánljuk