60 millió forintból épült lombkoronasétány Nyírmártonfalván, de kivágták körülötte az erdőt

  • narancs.hu
  • 2023. március 23.

Belpol

A polgármester azt válaszolta az Átlátszónak: semmi közük hozzá, hogy mire költi az uniós támogatásokat. 

Tarra vágták Nyírmártonfalván az erdőt, hogy 60 millió forint uniós támogatásból lombkoronasétányt építsenek – írja az Átlátszó.

A lap munkatársai a Debrecentől 30 kilométerre lévő település külterületén szántóföldek, tanyák, állattelepek szomszédságában épület lomkoronasétányon összesen egy kutyával találkoztak. 

A lap olvasói fotóinak tanúsága szerint 2022 februárjában még megvoltak a fák, és a Google Earth műholdfelvételei is arról árulkodnak, hogy erdős volt a terület, így a fákat 2022 nyarán termelhették ki. 

Az Átlátszó megkereste Nyírmártonfalva kormánypárti polgármesterét, de Filemon Mihály szerint semmi közük hozzá, hogy mire költi az uniós támogatásokat. A lombkoronasétányról Hadházy Ákos országgyűlési képviselő is posztolt a Facebookon. 

 

Maradjanak velünk!


Mi a Magyar Narancsnál nem mondunk le az igazságról, nem mondunk le a tájékozódás és a tájékoztatás jogáról. Nem mondunk le a szórakoztatásról és a szórakozásról sem. A szeretet helyét nem engedjük át a gyűlöletnek – a Narancs ezután is a jó emberek lapja lesz. Mi pedig még többet fogunk dolgozni azért, hogy ne vesszen el végleg a magyar igazság. S közben még szórakozzunk is egy kicsit.

Ön se mondjon le ezekről! Ne mondjon le a Magyar Narancsról!

Vásárolja, olvassa, terjessze, támogassa a lapot!

Figyelmébe ajánljuk