A bíróság arra jutott, hogy jogszerű Tóth Csabát gengszternek nevezni

  • narancs.hu
  • 2021. november 20.

Belpol

Fekete-Győr András egy interjúban hivatkozott így a szocialista politikusra. 

A Momentum korábbi elnöke tavaly októberben nevezte gengszternek Tóth Csabát egy interjújában, emiatt a szocialista politikus be is perelte Fekete-Győrt. A bíróság már elsőfokon is a momentumos politikus javára döntött.  

A mostani, szintén neki kedvező másodfokú döntést Fekete-Győr így kommentálta Facebook-bejegyzésében: “Tóth Csabát még tavaly októberben neveztem nevén, vagyis 'gengszternek' a Szabad Európa Rádiónak adott interjúmban, miután szóba került a megszámlálhatatlan zűrös ügybe keveredett szocialista képviselő. Akkor is elmondtam: az ellenzéknek meg kell tisztulnia, ehhez pedig a Tóth Csabához hasonló politikusoktól meg kell szabadulnunk. A bíróság már elsőfokon megállapította, hogy jogosan neveztem Tóth Csabát gengszternek és ezt az álláspontot fogadta el a másodfokon eljáró bírói fórum is, aminek határozatát a minap kaptam kézhez.”

 

Kedves Olvasónk! 

Elindult hírlevelünk, ha szeretné, hogy önnek is elküldjük heti ajánlónkat, kattintson ide a feliratkozásért! 

A Magyar Narancs független, szabad politikai és kulturális hetilap. 

Jöjjön el mindennap: fontos napi híreink ingyenesen hozzáférhetők! De a nyomtatott Narancs is zsákszám tartalmaz fontos, remek cikkeket, s ezek digitálisan is előfizethetők itt. 

Fizessen elő, vagy támogassa a független sajtót! Olvassa a Magyar Narancsot! 

Figyelmébe ajánljuk