A fideszesek a saját javaslatukat is elgáncsolták

  • narancs.hu
  • 2019. április 18.

Belpol

Zuglóban a parkolóórák visszafelé járnak.

A kerületi parkolási rendszert értékelő vizsgálóbizottság felállításáról, illetve a parkolási rendszer saját kézbe vételéről döntöttek volna ma a zuglói önkormányzati képviselők, de a Fidesz-frakció ellenállása miatt kétszeri szavazás után sem sikerült elfogadni az ülés napirendjét.

A Mérce beszámolója szerint a zuglói Fidesz-frakció ezzel saját előterjesztését is blokkolta, hiszen a parkolási vizsgálóbizottság létrehozását ők javasolták.

„Amióta főpolgármester-jelölt vagyok, a Fidesz mindent megpróbál megtenni, hogy leállítsa Zugló fejlődését” – mondta Karácsony Gergely polgármester azülés utáni sajtótájékoztatón.

Karácsony szerint „szeretettel üdvözölt kezdeményezés” volt a Fidesz-képviselők vizsgálóbizottságra vonatkozó előterjesztése, a napirend visszautasításával azonban a kormánypárti frakció saját javaslatát is elgáncsolta. A polgármester szerint a Fidesznek valójában nem a parkolási problémák valós feltárása az érdeke, csupán az, hogy beszélhessenek a vizsgálódásról és őt támadhassák a parkolási ügyek miatt.

Figyelmébe ajánljuk