A gimnazista Nagy Blanka visszaszólt Bayer Zsoltnak: Nézzen tükörbe, és hallgassa végig a megszólalásait, amiben káromkodik

  • narancs.hu
  • 2019. január 15.

Belpol

Stílusos.

Bayer Zsolt saját show-jában esett neki a rá jellemző finom stílusban a gimnazistának, többek között, "kretén, barom állat, szerencsétlen, nyomorult, ócska, rohadt, kis prolinak nevezte" az aktivista gimnazistát, aki heves, esetenként trágár szavaktól sem mentes beszédeket is mondott már kormányellenes tüntetéseketen, és aki tavaly azt mondta a Narancsnak, hogy nem fél a vegzálástól, el fogja mondani a véleményét.

Nagy Blanka most a hvg.hu-nak nyilatkozott, és üzent Bayernek is:

"Nézzen tükörbe, és hallgassa végig a megszólalásait, amiben káromkodik, és úgy próbáljon ítélkezni meg felette, hogy ő is ezt csinálja."

Nagy egyébként pozitív reakciókat kap a környezetétől, és az iskolája is csak a stílustól határolódott el. "Azt sokkal nehezebb elfogadni, hogy megállítanak az utcán és gratulálnak", mondta a portálnak, ugyanis úgy érzi, semmi különös nincs abban, amit tett, tesz.

Nagy Blanka nem bánta meg, hogy trágár szavakat is használt beszédében, ő nem tud egy olyan kormányról szépen beszélni, amely láthatóan tönkreteszi a népét és csak a kapzsiságon, korrupción jár az esze.

false

 

Fotó: Szeged Tv

Figyelmébe ajánljuk

Mit jelent számunkra az új uniós médiatörvény?

  • Polyák Gábor
Március 13-án az Európai Parlament is rábólintott, és így uniós jogszabállyá lett az európai mé­dia­szabadságról szóló törvény. A rendelet végleges szövegét hamarosan ki is hirdetik az európai közlönyben. Mit jelent ez az új szabályozás a magyarországi sajtóviszonyokra, és mit az európaiakra nézve?