A Magyar Atlétikai Szövetség vezérigazgatója lett Deutsch Tamás öccse

  • narancs.hu
  • 2023. október 17.

Belpol

Deutsch Péter korábban problémás szerződéseket kötött az utolsó munkanapján, a szövetség mégis megbízik benne.

Miután a főtitkári tisztsége megszűnt, vezérigazgatóként folytatja a munkát a Magyar Atlétikai Szövetségben Deutsch Péter. A MASZ honlapjának keddi beszámolója emlékeztet rá, hogy Deutsch legutóbb a „Budapest 2023 – Zsivotzky Gyula Program” vezetője volt. A program célja az augusztusi, budapesti világbajnokságra készülő magyar atléták támogatása, versenyzési feltételeik biztosítása volt.

A jövőben, az új szervezeti struktúrában a vezérigazgató irányítása alá tartozik a sportszakmai, operatív, gazdasági, kommunikációs és marketing, a jogi igazgatóság és a programiroda - írja az MTI.

A rendőrség a nyáron hűtlen kezelés miatt nyomozott, miután Deutsch Péter az atlétikai vb szervező cégében töltött utolsó munkanapján kötött még egy 260 milliós szerződést. A szerződésre nem írtak ki közbeszerzést sem, ráadásul a megbízási díj sokkal magasabb a szokottnál.

Maradjanak velünk!


Mi a Magyar Narancsnál nem mondunk le az igazságról, nem mondunk le a tájékozódás és a tájékoztatás jogáról. Nem mondunk le a szórakoztatásról és a szórakozásról sem. A szeretet helyét nem engedjük át a gyűlöletnek – a Narancs ezután is a jó emberek lapja lesz. Mi pedig még többet fogunk dolgozni azért, hogy ne vesszen el végleg a magyar igazság. S közben még szórakozzunk is egy kicsit.

Ön se mondjon le ezekről! Ne mondjon le a Magyar Narancsról!

Vásárolja, olvassa, terjessze, támogassa a lapot!

Figyelmébe ajánljuk