„A Soros-szervezetek működését be kell tiltani” – Új lépcsőfokra lépett a kormányzati kommunikáció

  • narancs.hu
  • 2018. március 21.

Belpol

Eddig is ezt sulykolták, de most már ki is mondták: szervezetek betiltása, engedélyhez kötött működés, stop Soros, a választás után azonnal.

A Kormányzati Tájékoztatási Központ legújabb nyilatkozata a Migration Aid bejelentésére reagál. A szervezetet azzal vádolják, hogy illegális adatgyűjtést folytatott a tranzitzónákban. Erről tartott Siewert András egy sajtótájékoztatót, amely során arról beszélt, hogy ez az egész ügy egy titkosszolgálati eszközöket használó lejárató akció volt ellenük, bár bizonyítékuk nincs. A dolog legérdekesebb része azonban az, ahogy erre aztán az éppen kiadott kormányzati közlemény reagál. Az eddigi „finomkodásnak” ugyanis vége, most már nyíltan kimondhatja a kormány, hogy „szervezeteket kell betiltani”:

„Amit a Migration Aid képviselője ma előadott, az egy szánalmas magyarázkodás. Továbbra sem kaptunk választ arra, hogy építenek-e illegális adatbázist a tranzitzónában, és ha igen, akkor milyen céllal. A Migration Aid egy Soros által kitartott szervezet, melynek célja a bevándorlás szervezése. Soros emberei most egyszerre több fronton is lebuktak. Hiába csípnek, rúgnak és harapnak, ami az elmúlt napokban nyilvánosságra került, az csak erősíti a véleményünket: a Soros szervezetek működését be kell tiltani, a bevándorlással foglalkozó szervezetek működését állami engedélyhez kell kötni, az erről szóló STOP Soros törvénycsomagot a választás után az Országgyűlésben azonnal el kell fogadni.

Kiadó: Kormányzati Tájékoztatási Központ

Figyelmébe ajánljuk

Gulyás Gergely: A KDNP nem fog egy EP-frakcióban ülni a Tisza Párttal

  • narancs.hu

Erről a miniszter a kormányinfón beszélt, ahol a kommunista rémuralomhoz és a Rákosi-korszakhoz hasonlította az Európai Unió Bírósága ítéletét, melynek értelmében 200 millió euróra büntették hazánkat, mivel nem tartota be a bíróság egy korábbi, menekültügyben hozott ítéletét.

Mindent megértve

  • - minek -

Sok tekintetben szabálytalan Beth Gibbons élete és pályafutása, ugyanakkor a néha szokatlan fordulatok sok mindent elárulnak a sikerek, de a visszavonultságban eltöltött időszakok értelméről, titkairól is.

Palackposta

A magyarországi holokauszt 80. évfordulójára összeállított kiállítás több, bár nem feltétlenül eltérő nézőpontot és értelmezést rendel egymás mellé.

A létezés sötét ünnepe

  • Kiss Annamária

Perovics Zoltán színháza a megalapítástól kezdve, vagyis már a 90-es évektől kutatja a hiteles színházi jelenlét mibenlétét.