Amire mindenki várt: összecsapott Magyar Péter és Gyurcsány Ferenc

  • narancs.hu
  • 2024. július 6.

Belpol

A kommentszekcióban. Kő kövön nem maradt. 

„»Azt mondják, hisztis. Túlérzékeny, amolyan nebántsvirág. Hegyet akar mászni, közben kavicsokban is megbotlik. A kavics a hibás – vakkantja. Meg az, aki észreveszi, hogy nem egyenes, mármint a járása. Illetve az se. Gyorsan felfújja magát, mint a pulykakakas. Sértődékeny és bántó. Talán bántalmazó. Úgy tűnik, szereti önmagát. Sőt, talán leginkább önmagát szereti. Látja magát kívülről? És vajon, amit lát, az tetszik neki? Vagy önvak? Szerepazonos? Attól függ, milyen szerepre készül. Ismerheti azt a kifejezést, hogy alázat? Volt már, hogy lehajolt valakihez? Vagy nekünk kell felnőni hozzá? Mert Ö nagy. Nagyon nagy. Vagy csak annak mutatja? Mert mutatja. Azt is. Bokszoló vagy pankrátor? Esetleg imitátor. Mit imitál? A Sors küldöttét. A Kiválasztottat. De olyan van már nekünk! Ugyan! Az előző hamis volt, ő az igazi - bódul a hódolat.«

Caligula - Germanicus fia - Szelénével, a Hold istennőjével beszélget” – írta szombat reggel a Facebookon Gyurcsány Ferenc, a DK elnöke, aki minden bizonnyal Magyar Péterre utalt bejegyzésében. 

A Tisza Párt alelnöke nem is maradt adós a válaszadással. Mint írta a kommentszekcióban: 

„Micsoda önvallomás, így korán reggel. Elnök úr, ha valóban számít a haza sorsa, ha valóban az Orbán rendszer lebontása a cél, akkor felelősséget kell vállalni, akkor vissza lehet vonulni. Hálás lenne érte a haza. Legalább ezért.”

„Ennyi? Szeléne szerint a világot a szellem veszi birtokba, nem a hivalkodó szó, nem a magamutogató test. Ha a törekvés nem párosul emberi jósággal, intellektuális kiválósággal, akkor az akarat nem épít, hanem pusztít. Ki küzdelemre vágyik, ellenfelét nem küldi, hanem hívja, de ezt már Mars mondta. Állítólag. Egyébként meg most látom, itt a strand előtt leárazás van. Sok minden lett olcsóbb” – reagálta Magyarra Gyurcsány. 

 
Magyar versus Gyurcsány
Fotó forrása: Facebook
 

Azt korábban is lehetett tudni, hogy a két politikus nem különösebben szívleli egymást: Magyar Péter a kampányban a DK-t többször is a „kék Fidesznek” nevezte. Ezt a kritikát a Tisza Párt alelnöke is megkapta Gyurcsány Ferenctől, aki tőröl metszett fideszes politikusnak nevezte Magyart.  

Maradjanak velünk!


Mi a Magyar Narancsnál nem mondunk le az igazságról, nem mondunk le a tájékozódásról és a tájékoztatás jogáról. Nem mondunk le a szórakoztatásról és a szórakozásról sem. A szeretet helyét nem engedjük át a gyűlöletnek – a Narancs ezután is a jó emberek lapja lesz. Mi pedig többet fogunk dolgozni azért, hogy ne vesszen el végleg a magyar igazság. S közben még szórakozzunk is egy kicsit.

Ön se mondjon le ezekről! Ne mondjon le a Magyar Narancsról!

Vásárolja, olvassa, terjessze, támogassa a lapot!

Figyelmébe ajánljuk