Elfogatóparancsot adott ki a rendőrség G-Ras ellen, de ő csak tippelni tud, hogy miért

  • narancs.hu
  • 2019. szeptember 11.

Belpol

Egyszer csak meglátta magát.

Ma délután hozta nyilvánosságra Komáromy Gergő zenész, azaz G-Ras saját Facebook-oldalán, hogy elfogatóparancsot adott ki ellene a rendőrség. Íme:

false

 

A zenész ezt írta ki a képhez: „Ha egy szemfüles haver nem küldi most át ezt nekem, akkor lerángattok a színpadról a kövi koncertemen, vagy a gyerek mellől a vonatról, amikor suliba viszem?

(...)

Garázdaság b@%meg...az, hogy a testemmel is próbáltam védeni – persze senkire soha kezet nem emelve – a 100 éves platánokat a titeket is tök hülyére vevő főnökeitek mocskos korrupt rombolásától? Vagy az, hogy nyilvánosan szoktam énekelgetni, hogy "hasta la vista mr prime minista"? Vagy a hajam, vagy az állandó mosolygás, vagy hogy nem eszem húst?? Na melyik a garázdaság, HE?!?”

Komáromynak egyelőre tehát nincsen konkrét információja az elfogatóparancs okáról, bár a szövegből az derül, hogy egy Városligetben történt favédő akciója miatt léphettek a hatóságok. Vagy másért. A 444-nek ezt megerősítve G-Ras azt mondta, „valami ligetes dolog miatt” történhet ez.

Elfogatóparancsot kiadhatnak olyan személy ellen, aki az idézés ellenére nem jelent meg a büntetőügyben indult eljárás tárgyalásán.

Neked ajánljuk