Feljelentették Márki-Zay Pétert egy beszéde miatt

  • narancs.hu
  • 2024. február 19.

Belpol

Azt mondta, bukni fog a rendszer, a politikusok félnek attól, hogy lógni fognak.

A Mindenki Magyarországa Néppárt elnöke hétvégén, a tisztújító kongresszuson arról beszélt: „Most látom a reményt a szemekben, látom azt, hogy érzik az emberek, hogy

ennek a rendszernek is vége lesz, úgyhogy higgyék el nekem, ők félnek attól, hogy lógni fognak, mi biztosak vagyunk benne, hogy bukni fognak. Bukni fog a rendszer!”

Magyarország elsőszámú feljelentője, a mindig résen lévő Tényi István már meg is tette a feljelentését közösség elleni uszítás bűntett gyanújával - írja a Magyar Nemzet.

A tegnapi párteseményen újra Márki-Zayt választották elnökké, aki mellett hat alelnök dolgozik. A MMN EP-listájáról is szavaztak, aminek vezetője lesz az egykori közös miniszterelnökjelölt.

Maradjanak velünk!


Mi a Magyar Narancsnál nem mondunk le az igazságról, nem mondunk le a tájékozódás és a tájékoztatás jogáról. Nem mondunk le a szórakoztatásról és a szórakozásról sem. A szeretet helyét nem engedjük át a gyűlöletnek – a Narancs ezután is a jó emberek lapja lesz. Mi pedig még többet fogunk dolgozni azért, hogy ne vesszen el végleg a magyar igazság. S közben még szórakozzunk is egy kicsit.

Ön se mondjon le ezekről! Ne mondjon le a Magyar Narancsról!

Vásárolja, olvassa, terjessze, támogassa a lapot!

Figyelmébe ajánljuk

A pénztelenség segíthet a Homokhátságon

Lényegében elkaszálta a kormány a Homokhátság, pontosabban a Duna-Tisza-köze vízpótlási projektjeit. Egy határozatban a leghátulra sorolták a beruházást, így aligha lesz esély arra, hogy megvalósuljon. Elsőre rossz hírnek tűnik ez, valójában ennél jobb nem is történhetett volna a térséggel.