A Mindenki Magyarországa Néppárt Márki-Zay Pétert indítja listavezetőként az EP-választáson

  • narancs.hu
  • 2024. február 18.

Belpol

A pártvezető közben polgármesterként is indul.

A Mindenki Magyarországa Néppárt február 17-én tartott tisztújító kongresszusán megválasztotta új, kibővült elnökségét. A párt régi-új elnöknek Dr. Márki-Zay Pétert választotta, alelnökeinek pedig Dr. Molnár Róbertet, Bana Tibort, Dr. Kiss Balázst, Bérces Boglárkát, Dr. Putz Anitát és Szalma Botondot.

A párt kongresszusa 21 főt jelölt az európai parlamenti listájára, melynek első öt helyén a következő személyek szerepelnek:

  • Dr. Márki-Zay Péterm az MMN elnöke, Hódmezővásárhely polgármestere,
  • Szalma Botond, az MMN alelnöke, kampányfőnöke,
  • Bana Tibor, az MMN alelnöke, korábbi országgyűlési képviselő,
  • Dr. Putz Anita, az MMN alelnöke, Mártély korábbi polgármestere,
  • Dr. Mellár Tamás országgyűlési képviselő, a KSH korábbi elnöke.

A párt arról is tájékoztatott, hogy elfogadták az EP-programjukat, amely „Ébresztő, Magyarország! – Gyertek velünk a tisztesség útján” címet viseli. „Pártunk programja az út az igazságos Magyarországhoz, út a testi-lelki egészséghez és út a biztonságos jövőbe” – ígérik.

Tavaly nyáron már bejelentették, hogy Márki-Zay polgármester-jelöltként indul az önkormányzati választáson is Hódmezővásárhelyen. A két szavazás egyazon napon, június 9-én lesz.

Maradjanak velünk!


Mi a Magyar Narancsnál nem mondunk le az igazságról, nem mondunk le a tájékozódás és a tájékoztatás jogáról. Nem mondunk le a szórakoztatásról és a szórakozásról sem. A szeretet helyét nem engedjük át a gyűlöletnek – a Narancs ezután is a jó emberek lapja lesz. Mi pedig még többet fogunk dolgozni azért, hogy ne vesszen el végleg a magyar igazság. S közben még szórakozzunk is egy kicsit.

Ön se mondjon le ezekről! Ne mondjon le a Magyar Narancsról!

Vásárolja, olvassa, terjessze, támogassa a lapot!

Figyelmébe ajánljuk