Habony és Rogán grúz-izraeli üzletember barátja beszállt a 168 Órát kiadó cégbe

  • narancs.hu
  • 2021. július 23.

Belpol

Shabi Michaeli neve felbukkant már a letelepedési kötvények körül is, de foglalkozott ingatlanbefektetéssel vagy épp pékáruval.

Shabi Michaeli grúz-izraeli üzletember 50 százalékos tulajdonrészt vásárolt a többek közt a 168 Órát és az Elle Magazint kiadó Brit Media cégben, vagyis pontosabban az a mögött álló holding cégben, a Schwartz & Brit Média Holding Zrt.-ben – írja a Media1. Így a tulajdonszerzést követően Milkovics Pálnál, a Schwartz & Brit Média Holding Zrt. vezérigazgatójánál és eddigi fő tulajdonosánál marad a részvények másik 50 százaléka.

Shabi Michaeli korábban ingatlanbefektetőként és a Princess pékséglánc tulajdonosaként vált ismertté, de volt gyorskölcsönökkel foglalkozó és fogászati implantátumokat gyártó cége is. Mindemellett olyan kormányzati ügyletekkel apropóján is felmerült a neve, mint a letelepedési kötvények kereskedelme. Neve sokszor jelent meg Rogán Antallal és Habony Árpáddal összefüggésben.

(Media1)

Kedves Olvasónk!

Üdvözöljük a Magyar Narancs híroldalán.

A Magyar Narancs független, szabad politikai és kulturális hetilap.

Jöjjön el mindennap: fontos napi híreink ingyenesen hozzáférhetők. De a nyomtatott Narancs is zsákszám tartalmaz fontos, remek cikkeket, s ezek digitálisan is előfizethetők itt.

Fizessen elő, vagy támogassa a független sajtót! Olvassa a Magyar Narancsot!

Neked ajánljuk