Hadházy Ákos feljelentést tett a „Tóni-gate” miatt

  • narancs.hu
  • 2022. február 3.

Belpol

A képviselő szerint a rendőrök elfelejtették vizsgálni a Schadl-ügyben, ki az a Tóni, Barbara és Ádám.

Feljelentést tett Hadházy Ákos a „Tóni-gate” miatt – jelentette be a független országgyűlési képviselő a Facebookon csütörtökön.

A Völner-Schadl-ügyben a 444.hu-n nyilvánosságra hozott nyomozati anyagokban egy helyen feltűnik "Tóni", akivel az a magánmentőszolgálat vezetője találkozott, aki Schadl számára a kékvillogós autót biztosította. Hogy ez a bizonyos Tóni Rogán Antal-e, vagy sem, nem derült ki, a szövegben ugyanott mindenesetre Tóni mellett Barbarát és Ádámot is megemlítik. Rogán jelenlegi feleségét egyébként Barbarának hívják, a kabinetfőnökét pedig Nagy Ádámnak. Utóbbival egy 35 éves ügyről egyeztethettek a nyomozati anyagban leírtak alapján.

Hadházy közlése szerint azért tette meg a feljelentést, mert a rendőrség “elfelejtette” a korrupt végrehajtó lehallgatása alapján megvizsgálni, ki lehetett Tóni, Barbara és Ádám. Hadházy kiemelte, emlékeztette a rendőröket, hogy Rogán minisztert, feleségét és kabinetfőnökét pont így hívják, és hogy Rogán épp a Nemzeti Koncessziós Iroda vezetője, amely tavaly több, 35 éves koncessziót készített elő.

(Facebook/Hadházy Ákos)

Kedves Olvasónk!

Elindult hírlevelünk, ha szeretné, hogy önnek is elküldjük heti ajánlónkat, kattintson ide a feliratkozásért.

A Magyar Narancs független, szabad politikai és kulturális hetilap.

Jöjjön el mindennap: fontos napi híreink ingyenesen hozzáférhetők. De a nyomtatott Narancs is zsákszám tartalmaz fontos, remek cikkeket, s ezek digitálisan is előfizethetők itt.

Fizessen elő, vagy támogassa a független sajtót! Olvassa a Magyar Narancsot!

Figyelmébe ajánljuk