Hálaadó szentmisével készülnek Orbán 60. születésnapjára

  • narancs.hu
  • 2023. május 6.

Belpol

A tavalyi szülinapi misét celebráló atya "Isten ajándékának" nevezte a miniszterelnököt. 

Idén is tartanak Orbán Viktor miniszterelnök születésnapjára időzítve hálaadó szentmisét, melyet a szervezők szándéka szerint „hazánkért, népünkért, vezetőinkért” mondanak – írja lapunknak is eljuttatott közleményében a Gulyáságyú média, amely a közösségi médiában bukkant rá egy erre utaló hirdetésre.

Orbán Viktor idén május 31-én lesz 60 éves. A lap beszámolója szerint a szertartást a korábbi évekhez hasonlóan – ugyanis nem csak a kerek évfordulón tartenak ilyen misét – idén is Osztie Zoltán, a budapesti Március 15. téren található Budapest-Belvárosi Nagyboldogasszony Főplébánia-templom plébánosa celebrálja.

Osztie Zoltán tavaly azt mondta, hogy Orbán Viktor „Isten ajándéka, aki fáklyaként jeleníti meg a világ világosságát”.

Osztie atya egyébként 2020-ban beszédet mondott a Mi Hazánk Mozgalom melegellenes rendezvényén is. Ekkor úgy fogalmazott, „a homoszexualitás iszonyú terrorral való képviselete egy stratégia egy lépése”, valamint hogy „a sátánt nem fogadjuk el és nem kötünk vele semmifajta kompromisszumot”.

Maradjanak velünk!


Mi a Magyar Narancsnál nem mondunk le az igazságról, nem mondunk le a tájékozódás és a tájékoztatás jogáról. Nem mondunk le a szórakoztatásról és a szórakozásról sem. A szeretet helyét nem engedjük át a gyűlöletnek – a Narancs ezután is a jó emberek lapja lesz. Mi pedig még többet fogunk dolgozni azért, hogy ne vesszen el végleg a magyar igazság. S közben még szórakozzunk is egy kicsit.

Ön se mondjon le ezekről! Ne mondjon le a Magyar Narancsról!

Vásárolja, olvassa, terjessze, támogassa a lapot!

Figyelmébe ajánljuk