Holllik István szerint az MTVA előtt szinte csak agresszív politikai aktivisták vannak, mindenféle Soros Györgyhöz köthető háttérrel

  • narancs.hu
  • 2018. december 17.

Belpol

Az ellenzéki képviselőknek meg szerinte nem az ügy számít, hanem "az a problémájuk, hogy nem ők kerültek hatalomra".

"Kimerítik a törvénysértés jellegét. Ezek az akciók nem megengedettek egy országgyűlési képviselő számára sem" – nyilatkozta a kormányszóvivő az MTVA székházában történtekről hétfő este az Echo TV-ben.

Hollik István szerint az ellenzéki képviselőknek nem az ügy számít, hanem "az a problémájuk, hogy nem ők kerültek hatalomra".

Bár aligha akart épp Hollik tippet adni a közmédiában tiltakozó képviselőknek, elmondta, "ha az MTVA székháza elé egy sajtótájékoztatót hirdettek volna meg, (...) akkor azon minden médium részt vett volna".

Hollik mindemellett kijelentette "az MTVA előtt szinte csak agresszív politikai aktivisták vannak, mindenféle Soros Györgyhöz köthető háttérrel. Illetve az ellenzéki pártoknak az aktivistái."

A kormányszóvivő úgy fogalmazott, "Nekünk egy dolog számít, (...) hogy tartsák be a törvényeket. Nem baj, ha nem értenek egyet a kormányzat politikájával."

Figyelmébe ajánljuk