Juhász Péter pontról pontra cáfolja az Origo újabb hazuságait

  • narancs.hu
  • 2019. május 30.

Belpol

2 hazugság 1 mondatban.

Semmi új a nap alatt a kormányszócsőként funkcionáló Origónál - most épp Cseh Katalinba szálltak bele, alighanem nagyon fájhat, hogy a Momentumnak két mandátum is összejött (az egyiket épp Cseh nyerte el) az európai parlamenti választásokon.

A momentumos politikust lejáratni hívatott cikkben egy abortuszról szóló, 2015-ös klubrádiós beszélgetésen rugózik a szerző - hogy az írásnak mekkora a valóságtartalma, arra a cikkben ugyancsak említett Juhász Péter mutat rá Facebook-posztjában, amit alább idézünk:

false

Két hazugság egy mondatban az Origo nevű szennylapban.
Nem gondolom, hogy ez rekord lenne, inkább csak a normális ügymenet a hazugsággyárban.

"Cseh Katalin ekkor még nem politizált hivatásszerűen, bár már Bajnai Gordon bukott kormányfő Haza és Haladás Alapítványában, illetve az Egymillióan a sajtószabadságért csoportban is fel-fel bukkant, amelyet Juhász Péter, az Együtt későbbi asszonyverő, drogos elnöke vezetett."

1. Cseh Katka soha nem volt a Millában, de még a környékén sem, ezt nekem talán elhiszed.

2. Az alábbit pedig az Origotól idézem, mert itt igazat írtak. A világért ne gondold, hogy maguktól, a bíróság kötelezte őket erre:
"2018.02.17.-én megjelent „Kiderült, hogy miért ilyen agresszív a nőverő Juhász Péter" című cikkünkben valótlanul állítottuk Juhász Péterről, hogy megverte, begyógyszerezte, majd a lakásában fogva tartotta előző élettársát, és valótlanul állítottuk, hogy Juhász Péter személyisége agresszívvá torzult."

Figyelmébe ajánljuk

Szól a jazz

Az ún. közrádió, amelyet egy ideje inkább állami rádiónak esik jól nevezni, új csatornát indított. Óvatos szerszámsuhintgatás ez, egyelőre kísérleti adást sugároznak csupán, és a hamarosan induló „rendes” műsorfolyam is online lesz elérhető, a hagyományos éterbe egyelőre nem küldik a projektet.

Fülsiketítő hallgatás

„Csalódott volt, amikor a parlamentben a képviselők szó nélkül mentek el ön mellett?” – kérdezte az RTL riportere múlt heti interjújában Karsai Dánieltől. A gyógyíthatatlan ALS-betegséggel küzdő alkotmányjogász azokban a napokban tért haza a kórházból, ahová tüdőgyulladással szállították, épp a születésnapján.