Kerpel-Fronius Gábor is indul a Momentum elnöki posztjáért

  • narancs.hu
  • 2022. május 18.

Belpol

Nyár elején lenne a tisztújítás. 

Kerpel-Fronius Gábor is versenybe száll a Momentum elnöki posztjáért – értesült a Magyar Hang. A politikus az információt megerősítette a lapnak, ennél bővebben azonban nem kívánt nyilatkozni. 

A Momentumot jelenleg vezető Donáth Anna már bejelentette, hogy nem újra a tisztségért, mert gyermeket vár. 

A Momentum tisztújító ülése nyár elején lesz, pontos időpont még nem ismert. Eddig Hajnal Miklós, a párt országgyűlési képviselője jelezte, hogy indulna az elnöki posztért

Kerpel-Fronius Gábor jelenleg főpolgármester-helyettesként dolgozik a budapesti Városházán. Korábban indult a Momentum jelöltjeként a budapesti főpolgármesteri előválasztáson is, amelyen végül Karácsony Gergely nyert.  

Maradjanak velünk!


Mi a Magyar Narancsnál nem mondunk le az igazságról, nem mondunk le a tájékozódás és a tájékoztatás jogáról. Nem mondunk le a szórakoztatásról és a szórakozásról sem. A szeretet helyét nem engedjük át a gyűlöletnek – a Narancs ezután is a jó emberek lapja lesz. Mi pedig még többet fogunk dolgozni azért, hogy ne vesszen el végleg a magyar igazság. S közben még szórakozzunk is egy kicsit.

Ön se mondjon le ezekről! Ne mondjon le a Magyar Narancsról!

Vásárolja, olvassa, terjessze, támogassa a lapot!

Figyelmébe ajánljuk

Ukrán menekültek Békés megyében: Már el tudjuk mondani magyarul

A Viharsarok közel 80 települése közül csaknem negyven városban és községben élnek ukránok. Többségében háborús menekültek, viszont a katonakorú férfiak teljesen hiányoznak. A Magyar Vöröskereszt térségi szervezete szerint 230-an élnek és dolgoznak Békésben, s már jó ideje a segélyszervezet székházában sajátítják el a magyar nyelvet.