Hajnal Miklós is indul a Momentum elnöki posztjáért

  • narancs.hu
  • 2022. május 13.

Belpol

A politikus azt írta, egy hete még nem gondolta, hogy ilyen bejelentést fog tenni, és nem is készült erre a szerepre.

„A Momentumos tagtársaimnak illett elsőként, de szeretném nektek is elmondani: elindulok a Momentum elnöki tisztségéért” – jelentette be Hajnal Miklós momentumos országgyűlési képviselő Facebook-oldalán.

A politikus azt írta, azzal, hogy Donáth Anna „nem indul újra az elnökségért, gyökeresen új helyzet állt elő a Momentumban”.

„Egy hete még nem gondoltam, hogy ilyen bejegyzést fogok írni, nem is készültem erre a szerepre. Az új helyzetben viszont sokan megkerestetek, buzdítottatok, a tenni akarásom és a felelősségérzetem pedig azt diktálja, hogy jelentkezzek a párt elnöki tisztségére”. 

– indokolta döntését.

Hajnal úgy véli: „sokan most tényleg a Momentumban látják az egyetlen reménysugarat: mi új parlamenti szereplőként új irányt is mutathatunk az ellenzéki oldalnak. Hiszek a közösségemben, és abban, hogy a Fidesz leváltásához egy erős és meghatározó Momentumra van szükség az ellenzéki térfélen. ”

A Momentum tisztújító ülése nyár elején lesz, pontos időpont még nem ismert.

Kedves Támogatóim! A Momentumos tagtársaimnak illett elsőként, de szeretném nektek is elmondani: elindulok a Momentum...

Posted by Hajnal Miklós on Friday, May 13, 2022

Maradjanak velünk!


Mi a Magyar Narancsnál nem mondunk le az igazságról, nem mondunk le a tájékozódás és a tájékoztatás jogáról. Nem mondunk le a szórakoztatásról és a szórakozásról sem. A szeretet helyét nem engedjük át a gyűlöletnek – a Narancs ezután is a jó emberek lapja lesz. Mi pedig még többet fogunk dolgozni azért, hogy ne vesszen el végleg a magyar igazság. S közben még szórakozzunk is egy kicsit.

Ön se mondjon le ezekről! Ne mondjon le a Magyar Narancsról!

Vásárolja, olvassa, terjessze, támogassa a lapot!

Figyelmébe ajánljuk