Korábbi rendőrkapitány, újdonsült nagyapa a Momentum polgármesterjelöltje Hegyvidéken

  • narancs.hu
  • 2023. október 12.

Belpol

Szerinte a hegyvidékiek a változás oldalán állnak. 

„Dr. Farkas Csaba vagyok, jogász, a Rendőrtiszti Főiskola egykori oktatója, Hegyvidék korábbi rendőrkapitánya, újdonsült nagyapa. Tanultam, tanítottam, majd laktam is a XII. kerületben. Rendőrkapitányként megismerhettem az itt élők mindennapi gondjait, de örömét is. Imádom a természetet, gyerekkorom óta aktívan sportolok – 3. danos, fekete öves karatemester és jógaoktató is vagyok” – írja Farkas Csaba, a Momentum XII. kerületi polgármesterjelöltje friss bejegyzésében. 

Farkas szerint „tavaly már bebizonyosodott, hogy a hegyvidékiek a változás oldalán állnak: történelmi fordulat és győzelem született a kerületünkben”, ugyanakkor addig nem tudnak változást elérni, amíg az önkormányzatban és a parlamentben is kisebbségben van az ellenzék. „A cél tehát csak a győzelem lehet, még ha szó szerint »hegymenet« is lesz”– tette hozzá.

A 24.hu megjegyzi, a kerületet 2006 óta, vagyis 17 éve a fideszes Pokorni Zoltán irányítja. Egyelőre a kormánypárt nem jelentette be az indulását, de vélhetően jövő júniusban is szerepelni fog Pokorni neve a szavazólapon. Kovács Gergely, a Magyar Kétfarkú Kutyapárt társelnöke, aki 2019 óta önkormányzati képviselő a Hegyvidéken, azonban a már idén nyáron közölte, hogy elindul a kerületben polgármesteri székért.

Maradjanak velünk!


Mi a Magyar Narancsnál nem mondunk le az igazságról, nem mondunk le a tájékozódás és a tájékoztatás jogáról. Nem mondunk le a szórakoztatásról és a szórakozásról sem. A szeretet helyét nem engedjük át a gyűlöletnek – a Narancs ezután is a jó emberek lapja lesz. Mi pedig még többet fogunk dolgozni azért, hogy ne vesszen el végleg a magyar igazság. S közben még szórakozzunk is egy kicsit.

Ön se mondjon le ezekről! Ne mondjon le a Magyar Narancsról!

Vásárolja, olvassa, terjessze, támogassa a lapot!

Figyelmébe ajánljuk

Ellopták a hőgyészi kastély fölül a tetőt

Az egykor Ghaith Pharaonhoz tartozó kastély tetején jelenleg befolyik a víz, miután valakik lelopták a tetőről a rézborításokat. A kastély céges tulajdon, a kézbesítési megbízott elérhetetlen, az önkormányzat csak annyit tehet, hogy közpénzen fóliát tetet fel a további állagromlás megelőzésére, de ez nem feladatuk.