Kósa: a Fidesz épít, az ellenzék rombol

  • narancs.hu
  • 2019. szeptember 29.

Belpol

Szerinte az ellenzék teljes alkalmatlansága és kilátástalansága áll szemben hozzáértő emberek sokaságával.

A politikus szerint míg a kormánypárti polgármesterjelöltek építeni, fejleszteni akarnak, az ellenzékiek háborúzni. Kósa Lajos megválasztott alelnök, a Fidesz tisztújítási kongresszusán tartott beszédet.

Arról is beszélt, hogy ébernek kell lenni, mert például Olaszországban, amikor Matteo Salvini még belügyminiszterként megpróbálta lezárni a határokat, a baloldal "erre alkalmas" polgármesterekkel telepítette be a migránsokat.

Megjegyezte azt is: a szegediek helyében elkezdene aggódni, mert amikor az Európai Parlament korábbi elnöke, Martin Schulz Szegeden járt, Botka László MSZP-s polgármestert megbízható embernek nevezte, és azt mondta, ott szeretik a migránsokat.

Budapestről szólva Kósa Lajos azt mondta: csak egy jelölt, Tarlós István főpolgármester, az ország legtapasztaltabb önkormányzati politikusa alkalmas a város vezetésére. Ő olyan csapattal néz szembe, amelyikben van "egy proteinsámán, egy celebmatador és Karácsony, aki még Gergelynek is alkalmatlan, ezért szólítja mindenki Gerinek" - közölte az ellenzéki főpolgármester-jelöltekről.

Kósa után a Fidesz több polgármesterjelöltje is felszólalt, láthatóan ugyanarra a szálra fűzték fel a mondandójukat, mintha előre megírták volna nekik a beszédeket. A kihívók alkalmatlanok, migránsokat akarnak betelepíteni, a Fidesz épít, fejlődnek a városok, mert szövetségben vannak a kormánnyal és így tovább.

Figyelmébe ajánljuk