Kövér László a legocsmányabb kereszténygyalázásnak tartja a meleg Mikulásról szóló reklámot

  • narancs.hu
  • 2021.11.29 11:10

Belpol

A házelnök teljesen kiakadt, várja a katolikus egyház és minden jóérzésű keresztyén tiltakozását.

Mint ismert, Kövér László visszatérő vendége a Hír TV Bayer show című műsorának, ahol ezúttal is akadt min megbotránkoznia a házelnöknek és Bayer Zsoltnak.

Kövér és Bayer most épp rögtön azzal indított, hogy nagy egyetértésben megállapította, a világ egyre gyorsabban rohan a vesztébe. A házelnök azt mondta, jelenleg hideg polgárháború zajlik a világban.

Bayer Zsolt azzal vezette fel a műsort, hogy mire az adásba kerül, advent első vasárnapja lesz és hamarosan érkezik a Mikulás. A műsorvezetőként működő Bayer először felelevenítette az ünneppel kapcsolatos gyerekkori emlékeit, majd a stúdióban levetítették a norvég posta reklámját, amelyben a Mikulás szerelmes lesz egy férfiba.

Bayer ennek apropóján azt kérdezte Kövér Lászlótól, hogy akkor is megalapították volna-e a Fideszt, ha már akkor tudják, hogy 2021-ben a szabadság majd az jelenti, hogy a norvég posta reklámjában homoszexuálisnak állítják be a Mikulást. A házelnök azt felelte, hogy első felindulásukban vélhetően azt mondták volna, hogy „akkor csinálja, akinek két mamája van, de ez ma már nem annyira mellbevágó dolog, mint akkoriban lett volna”.

Kövér szerint végül mégis megalapították volna a Fideszt, mégpedig azért, hogy próbáljanak ellenállni a gonosznak.

A norvég postaszolgálat egyébként arra emlékezik a Mikulás szerelmének történetével, hogy ötven éve dekriminalizálták a homoszexualitást Norvégiában. Minderről persze sem Bayer, sem Kövér nem ejtett egyetlen szót sem.

Kövér László a norvég reklám miatt természetesen várja a katolikus egyház és minden jóérzésű keresztyén tiltakozását, amiért meggyalázták Szent Miklós emlékét, és „köpnek mindarra a hagyományra, ami ebből fakadt évezredeken át”.

Azt mondta, szerinte ez nem egy egyszerű, olcsó poén, amit egy államinak nevezett cég meg a média megenged magának, hanem ez a legocsmányabb kereszténygyalázás, ami az utóbbi években persze már megszokottá válik, de „ha úgy viselkedünk, mintha ez a mindennapok része lehetne, akkor persze az is lesz előbb-utóbb”.

A két Fidesz-alapító egyetértett abban, hogy ez a reklám a normális, tisztességes homoszexuális felebarátaikat is felháborítja.

(Hír TV)

Kedves Olvasónk!

Elindult hírlevelünk, ha szeretné, hogy önnek is elküldjük heti ajánlónkat, kattintson ide a feliratkozásért.

A Magyar Narancs független, szabad politikai és kulturális hetilap.

Jöjjön el mindennap: fontos napi híreink ingyenesen hozzáférhetők. De a nyomtatott Narancs is zsákszám tartalmaz fontos, remek cikkeket, s ezek digitálisan is előfizethetők itt.

Fizessen elő, vagy támogassa a független sajtót! Olvassa a Magyar Narancsot!

Neked ajánljuk

"Orbán rendszere radikálisan ellenségelvű és megosztó"

  • Farkas Zsolt

"Az orbánizmus lényege az orbánizmus: vagy Orbán Viktor és jogállampárti magánhadserege, a Fidesz katonája vagy, zsoldosa, önkéntese, fanatikusa, szolgálója, kliense, rajongója (mintegy 2,5 millió szavazó Mo.-n), vagy ellensége, ellenzője, kritikusa, utálója, megvetője, vádlója vagy (legalább dupla annyi szavazóképes ember Mo.-n)."