Látogatási tilalom van a jászberényi és a hatvani kórházban

Belpol

Az intézményi és járványügyi helyzetre való tekintettel.

Közleményt tett közzé a jászberényi Szent Erzsébet kórház, miszerint az intézményi és járványügyi helyzetre való tekintettel saját hatáskörben eljárva a krónikus belgyógyászati és az ápolási osztályon július 18-tól visszavonásig látogatási tilalmat rendelt el, mely alól csak és kizárólag a kegyeleti okok képeznek kivételt. A látogatási kérelmeket a megadott e-mail-címre kérik eljuttatni, a kérelmek elbírálása munkaidőben történik.

Az intézményi járványügyi mutatókra való tekintettel a hatvani Albert Schweitzer Kórház- Rendelőintézet saját hatáskörben eljárva, teljes területen július 21-től visszavonásig szintén látogatási tilalmat rendelt el, mely alól csak és kizárólag a kegyeleti okok képeznek kivételt. A tilalom a sürgősségi betegellátó osztályra érkező betegek hozzátartozó/kísérőire is vonatkozik.

(Címlapképünkön: a Jászberényi Szent Erzsébet Kórház. Forrás: az intézmény Facebook-oldala)

 

 

Maradjanak velünk!


Mi a Magyar Narancsnál nem mondunk le az igazságról, nem mondunk le a tájékozódás és a tájékoztatás jogáról. Nem mondunk le a szórakoztatásról és a szórakozásról sem. A szeretet helyét nem engedjük át a gyűlöletnek – a Narancs ezután is a jó emberek lapja lesz. Mi pedig még többet fogunk dolgozni azért, hogy ne vesszen el végleg a magyar igazság. S közben még szórakozzunk is egy kicsit.

Ön se mondjon le ezekről! Ne mondjon le a Magyar Narancsról!

Vásárolja, olvassa, terjessze, támogassa a lapot!

Neked ajánljuk