Lázár János: Soha nem tapasztaltam, amit Magyar Péter állít

  • narancs.hu
  • 2024. március 1.

Belpol

A minisztert arról kérdezték, hogy Lévai Anikó tényleg számonkér-e minisztereket, képviselőket. 

„Lévai Anikót én a közügyekben egyetlen témával kapcsolatban láttam szerepelni, ez pedig az Ökomenikus Szeretetszolgálatban végzett munkája, amit egy nagyon fontos missziónak tartok. Lévai Anikó soha nem foglalkozott közügyekkel az én tudomásom szerint. Nem beszélt képviselőkkel és miniszterekkel, mert ha valakivel beszélni akar, az a férje, Magyarország miniszterelnöke. Neki pedig mindig elmondja a véleményét, hiszen együtt neveltek fel öt gyereket és csinálták végig az elmúlt 35 évet, ebben a helyzetben ez pont elég” – mondta a Népszavának Lázár János. 

 
Lázár János építési és közlekedési miniszter sajtótájékoztatót tart a minisztériumában 2024. február 29-én. Március 1-jével a magyar közlekedésben új időszámítás kezdődik, a legnagyobb rezsicsökkentést hajtják végre, a tarifarendszer változtatása több, mint 4 millió ember életét teszi könnyebbé.
Fotó: MTI/Soós Lajos
 

Mint ismert, Magyar Péter, Varga Judit volt férje azt nyilatkozta a Telexnek hogy a miniszterelnök felesége minisztereket, képviselőket bizonyos dolgokért szánokért vagy beszámoltatott. Mivel Lázár ezzel ellentétes választ adott a lapnak, visszakérdeztek, hogy akkor Magyar Péter nem mond-e igazat. 

„Én soha nem tapasztaltam olyat, amit Magyar Péter állít” 

– mondta Lázár, hozzátéve, kormányülésen sem kerületek elő Magyar Péter állításai. 

 

Maradjanak velünk!


Mi a Magyar Narancsnál nem mondunk le az igazságról, nem mondunk le a tájékozódás és a tájékoztatás jogáról. Nem mondunk le a szórakoztatásról és a szórakozásról sem. A szeretet helyét nem engedjük át a gyűlöletnek – a Narancs ezután is a jó emberek lapja lesz. Mi pedig még többet fogunk dolgozni azért, hogy ne vesszen el végleg a magyar igazság. S közben még szórakozzunk is egy kicsit.

Ön se mondjon le ezekről! Ne mondjon le a Magyar Narancsról!

Vásárolja, olvassa, terjessze, támogassa a lapot!

Figyelmébe ajánljuk