Listázták a nagykőrösi újságban, ki reagált nevetős fejjel a Trump-merényletről szóló bejegyzésre

  • narancs.hu
  • 2024. július 19.

Belpol

Egy mémoldalon viccelődtek azzal, hogy az amerikai exelnöknek megsérült a füle. 

„Nagyon nem vicces!” címmel jelent meg egy cikk a nagykőrösi önkormányzati lapban, amiben a névtelen szerző név szerint felsorolja azokat, akik röhögős fejjel reagáltak egy, a Donald Trump elleni merényletkísérlettel foglalkozó posztra – írja a 444.hu

A Nagykőrös, a mi káoszunk nevű mémoldalon megjelent alábbi poszt ütötte ki a szerzőnél a biztosítékot. Mint ismert, Trump fülét találta el a merénylő. A képen a polgármester, Czira Szabolcs található. 

A listázásról a mémoldal posztolt, a közzétett képen olvasható a nyomtatott Önkormányzati Hírek Nagykörős cikke. „Úgy tűnik, hogy emberek halála, sebesültek, egy merénylet sem villantja fel a STOP, ezzel nem viccelődünk gondolatot” – írja a szerző.

Maradjanak velünk!


Mi a Magyar Narancsnál nem mondunk le az igazságról, nem mondunk le a tájékozódás és a tájékoztatás jogáról. Nem mondunk le a szórakoztatásról és a szórakozásról sem. A szeretet helyét nem engedjük át a gyűlöletnek – a Narancs ezután is a jó emberek lapja lesz. Mi pedig még többet fogunk dolgozni azért, hogy ne vesszen el végleg a magyar igazság. S közben még szórakozzunk is egy kicsit.

Ön se mondjon le ezekről! Ne mondjon le a Magyar Narancsról!

Vásárolja, olvassa, terjessze, támogassa a lapot!

Figyelmébe ajánljuk