Matolcsy Ádám barátja nyert a jegybank napelemes közbeszerzésén

  • narancs.hu
  • 2022. szeptember 20.

Belpol

Szép kis árbevételt, nyereséget termelt a cég tavaly. 

977 darab napelemet szerelhet fel Matolcsy Ádám (Matolcsy György jegybankelnök fia) barátjának, Somlai Bálintnak a cége, ugyanis a Somlai Raw Development Kft. megnyerte a Magyar Nemzeti Bank (MNB) napelemes közbeszerzését – vette észre a 444.hu

A tenderen öt pályázó indult, Somlai cége 436,4 millió forintos ajánlatot tett. Korábban a társaság újította fel a Postapalotát, és az MNB Szabadság téri székházának felújítását is végezheti, 55 milliárd forintért. Tavalyi árbevétele 59,8 milliárd forint volt, nyeresége pedig 12 milliárd forint.

Maradjanak velünk!


Mi a Magyar Narancsnál nem mondunk le az igazságról, nem mondunk le a tájékozódás és a tájékoztatás jogáról. Nem mondunk le a szórakoztatásról és a szórakozásról sem. A szeretet helyét nem engedjük át a gyűlöletnek – a Narancs ezután is a jó emberek lapja lesz. Mi pedig még többet fogunk dolgozni azért, hogy ne vesszen el végleg a magyar igazság. S közben még szórakozzunk is egy kicsit.

Ön se mondjon le ezekről! Ne mondjon le a Magyar Narancsról!

Vásárolja, olvassa, terjessze, támogassa a lapot!

Figyelmébe ajánljuk

Tüttő Kata vezeti az MSZP EP-listáját

  • Narancs.hu/MTI

A listavezető szerint amikor a párt azt mondja, hogy erősebb Európát akar, akkor „nem több Brüsszelre gondol”, hanem erősebb önkormányzatokra, helyi közösségekre.