Még februárban lezavarhatja a kormány családvédelmi akciótervet érintő törvénymódosításokat

  • narancs.hu
  • 2019. február 17.

Belpol

Megoldják hipp-hopp, van már gyakorlatuk.

Még februárban benyújthatja a kormány a családvédelmi akciótervet érintő törvénymódosításokat – mondta Kocsis Máté az Országgyűlés hétfőn kezdődő tavaszi ülésszaka előtt a Kossuth Rádió Vasárnapi Újság című műsorában.

A családvédelmi akcióterv várhatóan négy törvényt érint majd, az érintett jogszabályok közé sorolta Kocsis a költségvetési és az egészségbiztosítási törvényt, a munka törvénykönyvét, valamint az adótörvényeket.

Bombasztikus családvédelmi akciótervet hirdetett Orbán

Hét pontban, hogy legyen, aki teleszüli az országot. A miniszterelnök évértékelő beszédében hétpontos családvédelmi akciótervet jelentett be. Ezek szerint: Bevezetik a fiatal házasok gyerekvállalási támogatását. Minden 40 év alatti nő, aki első házasságát köti, 10 milliós kedvezményes kölcsönt kap. Minden gyereknél egy évre felfüggesztik a törlesztést, három után elengedik a fennálló tartozást.

Anyaméhek! Gyártsátok nekem a népességnövekedést!

Az egész terv végtelenül leegyszerűsítő, a férfiak teljesen kimaradnak belőle, mintha ők nem lennének részesei a gyerekcsinálásnak, ráadásul értelmetlen ennyire bemászni az emberek hálószobájába. A dolog nem is olyan bonyolult. Az emberek szexelnek, ösztönös, evolúciós cucc ez, nem is kell hozzá túl sok minden, csak két nemi szerv.

Figyelmébe ajánljuk