Online erdővédő szolgáltatást indított az LMP

  • MTI/narancs.hu
  • 2022. augusztus 21.

Belpol

Ahol lakossági bejelentéseket lehet tenni.

Online erdővédő szolgáltatást indított az LMP – közölte az ellenzéki párt frakcióvezetője vasárnapi budapesti, a párt Facebook-oldalán is közvetített sajtótájékoztatóján.

Ungár Péter azt mondta, a www.erdofigyelo.hu oldalon várják a bejelentéseket azoktól, akik úgy látják, hogy valahol az erdőterven kívül, nem fenntartható módon termelnek ki fát.

Hangsúlyozta: részsikernek tekintik, hogy a kormány egy miniszteri utasítással felülírta eredeti elképzelését az erdők kivágásáról. A kabinet terve azonban teljesen helytelen; az LMP-ben azt gondolják, hogy mindent meg kell tenni a magyar erdők védelmében – jelentette ki.

A frakcióvezető rámutatott, hogy nedves fával nem lehet fűteni, a most kitermelt erdőkkel ezen a télen nem oldhatók meg az energetikai problémák.

Másrészt a kormány módszerével nem lehet levinni a tűzifa árát – vélekedett. A kabinet olyan erdőket tenne tönkre, amelyeket csak egyszer lehet tönkre tenni – jelentette ki Ungár Péter.

Maradjanak velünk!


Mi a Magyar Narancsnál nem mondunk le az igazságról, nem mondunk le a tájékozódás és a tájékoztatás jogáról. Nem mondunk le a szórakoztatásról és a szórakozásról sem. A szeretet helyét nem engedjük át a gyűlöletnek – a Narancs ezután is a jó emberek lapja lesz. Mi pedig még többet fogunk dolgozni azért, hogy ne vesszen el végleg a magyar igazság. S közben még szórakozzunk is egy kicsit.

Ön se mondjon le ezekről! Ne mondjon le a Magyar Narancsról!

Vásárolja, olvassa, terjessze, támogassa a lapot!

Figyelmébe ajánljuk