Óriásplakátokon hirdeti egy Fidesz-közeli egyesület Hódmezővásárhelyen, hogy Márki-Zay magyarellenes Soros-bérenc

  • narancs.hu
  • 2019. január 4.

Belpol

Az egyesület lelkes tagjai 860 ezer forintot szántak az úgynevezett szembesítésre.

Márki-Zayt és Soros Györgyöt egyesítő plakátok jelentek meg Hódmezővásárhely több pontján az ellenzéki polgármester és a milliárdos üzletember egy-egy nyilatkozatával – írja a vasarhely24.com.

false

A plakátokat a Polgári Együttműködés Hódmezővásárhelyért Egyesület helyezte ki.

Az Egyesület elnöke, Ádók János úgy nyilatkozott az egyébként Lázás János-párti vasarhely24.com-nak, azért van szükség a plakátokra, mert

"Márki-Zay Péter azt állította magáról a kampányban, hogy jobboldali, polgári gondolkodású és Hódmezővásárhely számára a legfontosabb. Sokan ezért is szavaztak rá, mert úgy vélték, azokat az értékeket vallja és képviseli, mint a város többsége és Vásárhelyért akar dolgozni, új lendületet adhat a településnek. Bevallom őszintén, én magam is elgondolkodtam a kampány alatt, mert számomra is támogathatónak tűnt, amit mondott. A megválasztása után viszont kiderült, hogy mindebből semmi sem igaz. Minden létező politikai formációval összeáll, a várossal most már egyáltalán nem foglalkozik, helyette egy országos pártot alapítva a magyar ellenzéki politikát akarja szervezni és Orbán Viktor kihívójaként lépett elő. Lassan többet foglalkozik más városokkal, mint Vásárhellyel, szinte minden héten kampányol az ország valamely pontján egy-egy polgármester-, vagy képviselő-jelölt mellett, budapesti tüntetéseken szónokol."

Arról mondjuk egy szó nem esik a portál cikkében, mi köze Márki-Zaynak Soroshoz, vagy Soros Györgynek épp Hódmezővásárhelyhez.

De talán kár is lenne ragozni. Soros György mint ügyeletes fő gonosz tökéletes aduász.

Figyelmébe ajánljuk

Szól a jazz

Az ún. közrádió, amelyet egy ideje inkább állami rádiónak esik jól nevezni, új csatornát indított. Óvatos szerszámsuhintgatás ez, egyelőre kísérleti adást sugároznak csupán, és a hamarosan induló „rendes” műsorfolyam is online lesz elérhető, a hagyományos éterbe egyelőre nem küldik a projektet.