Őrsi Gergely négy óriásplakát-helyet tudott bérelni a kampány idejére

  • narancs.hu
  • 2024. április 22.

Belpol

Háromból négy plakáton az 1 százalék felajánlásra hívják fel a figyelmet. 

„A kampány idejére sikerült 4, azaz négy (!) óriásplakát-helyet bérelnem” – írja Őrsi Gergely, II. kerületi polgármester. 

Őrsi szerint a kampány idején sem szabad elfelejteni az igazán fontos dolgokat,

„ezért úgy döntöttünk, a négyből három plakáton inkább a személyi jövedelemadó 1+1 százalékának felajánlására hívjuk fel a figyelmet, és arra kérjük szomszédainkat, hogy támogassanak helyi civil szervezeteket és egyházakat.

Mi egész évben számíthatunk rájuk a bajban, segítenek egészen speciális élethelyzetekben, vagy éppen különböző eseményeket szerveznek, ahol erősödik közösségünk. Ígyhát, ahogy a plakáton is látható, arra kérek mindenkit, ne feledkezzenek el adójuk 1+1%-ról, melyről május 21-ig lehet rendelkezni, és ha tehetik, segítsék felajánlásukkal a helyi civil szervezeteket és egyházakat”. 

Maradjanak velünk!


Mi a Magyar Narancsnál nem mondunk le az igazságról, nem mondunk le a tájékozódás és a tájékoztatás jogáról. Nem mondunk le a szórakoztatásról és a szórakozásról sem. A szeretet helyét nem engedjük át a gyűlöletnek – a Narancs ezután is a jó emberek lapja lesz. Mi pedig még többet fogunk dolgozni azért, hogy ne vesszen el végleg a magyar igazság. S közben még szórakozzunk is egy kicsit.

Ön se mondjon le ezekről! Ne mondjon le a Magyar Narancsról!

Vásárolja, olvassa, terjessze, támogassa a lapot!

Figyelmébe ajánljuk