A DK kőbányai polgármesterjelöltje állítja, a Momentum továbbra is támogatja

  • narancs.hu
  • 2024. április 22.

Belpol

Korábban Stemler Diána momentumos képviselő azt nyilatkozta, külön indul a párt. 

Mustó Géza arról beszélt az ATV Egyenes beszéd című műsorában, hogy a DK és a Momentum közös támogatásával indul Kőbányán. Miközben Stemler Diána, a Momentum képviselője arról posztolt, hogy külön indul a kerületben, mert az „óbaloldali” pártok összejátszanak a Fidesszel. 

Mustó szerint a két állítás nem zárja ki egymást, vagyis a körzetekben önállóan indulnak, de „én továbbra is közös polgármesterjelöltje vagyok az összes ellenzéki pártnak”

– mondta. 

Stemler Diána korábban hétfőn arról nyilatkozott, hogy a Momentum egy feltételhez ragaszkodott: nem akarták, hogy a „mi hátunkon felkapaszkodjon és bekerüljön” a testületbe Somlyódy Csaba szocialista alpolgármester. „2019-ben ő volt a közös ellenzéki polgármesterjelölt, de gyorsan kiderült, hogy nem csak alkalmatlan erre a feladatra, de egyenesen hátráltatja a jelölteket. Nem volt sem program, sem valódi kampány, néha megjelent, de abban sem volt köszönet. A választást nagy különbséggel elvesztette, de a momentumos jelöltek által átfordított testületnek köszönhetően alpolgármester lett a fideszes D. Kovács Róbert mellett. Ez azt jelentette, hogy felügyelete alatt elszaporodtak a kétes múltú, akár pártokhoz is köthető cégek beszerzései, kiélezett, vitás helyzetekben pedig rendre a fideszes álláspontot védte alpolgármesterként”.  

Maradjanak velünk!


Mi a Magyar Narancsnál nem mondunk le az igazságról, nem mondunk le a tájékozódás és a tájékoztatás jogáról. Nem mondunk le a szórakoztatásról és a szórakozásról sem. A szeretet helyét nem engedjük át a gyűlöletnek – a Narancs ezután is a jó emberek lapja lesz. Mi pedig még többet fogunk dolgozni azért, hogy ne vesszen el végleg a magyar igazság. S közben még szórakozzunk is egy kicsit.

Ön se mondjon le ezekről! Ne mondjon le a Magyar Narancsról!

Vásárolja, olvassa, terjessze, támogassa a lapot!

Figyelmébe ajánljuk